Insesti teemat

Täältä löydät eri insestin osa-alueisiin liittyvät fantasiat ja videot teemoittain jaoteltuna, aina äidin ja pojan välisestä seksistä muiden sukulaisten seksitouhuihin.

Seksi äidin kanssa

poika sormeilee äidin pillua ja hieroo tämän rintoja
poika sormeilee äidin pillua ja hieroo tämän rintoja
Kiihottavat insestifantasiat ja -videot, joissa äiti harrastaa seksiä lastensa kanssa. Esimerkkeinä vaikkapa Maailman paras äiti -niminen kertomus, jossa poika nussii äitiä intohimoisesti ja molemmat nauttivat kun äiti ottaa pojaltaan suihin sekä insestivideo Poika äidin pillulla. Runsaasti muita seksiä äidin kanssa sisältäviä insestifantasioita ja insestivideoita löydät siis täältä.

Seksi tyttären kanssa

Tämän teeman alta luonnollisesti löytyvät niin fantasiat kuin videotkin, joissa seksiä harrastetaan tyttären kanssa. Pääosin tällä hetkellä on tarjolla lähinnä isä-tytär asetelman mukaisia tarinoita ja videoita, mutta on joukossa jokunen äidin ja tyttärenkin seksuaalista kanssakäymistä sisältävä. Esimerkkeinä tarjonnasta vaikkapa Isän kyrpä oli ihanan iso -seksifantasia, jossa isänsä kanssa purjehtimassa oleva tytär pääsee nauttimaan tämän todella isosta kullista kun isä nussii tytärtä sekä video Tytär viettelee isänsä, jossa puutteessa oleva tytär turvautuu ainoaan paikalla olevaan mieheen eli isäänsä – kun tytär ottaa isältä suihin, ei tämä sen jälkeen pysty enään paljoakaan vastustelemaan. Näiden lisäksi runsaasti muitakin seksiä tyttären kanssa käsitteleviä videoita ja insestifantasioita löydät täältä.

Seksi veljen kanssa ja seksi siskon kanssa

Sisarusten välinen seksi on aina kiehtonut ihmismieltä, ja tämän teeman alta löytyvät seksivideot ja insestikertomukset, joissa sisarukset harrastavat kiihkeää seksiä keskenään tai ovat nuorella iällä toistensa ensimäiset seksikumppanit. Esimerkkeinä voidaan esiin nosta vaikkapa kiihottava insestifantasia Isosiskon ihana pillu jossa veli nussii siskoa ja video nimeltä Veljen ja siskon seksitouhut jossa nussimisen lisäksi toki sisko ottaa suihin. Paljon muitakin veljen ja siskon välistä seksiä löytyy täältä.

Seksi isän kanssa

Monen irstaan isukin mielessä on varmaan käynyt, millaista olisikaan seksi tyttären kanssa, mutta toki löytyy myös tyttäriä, jotka ainakin fantasioivat seksistä oman isänsä kanssa. Ja tämän teeman mukaisia tarinoita ja videoita löytyy sivuiltamme myös, esimerkkinä vaikkapa insestinovelli 14-vuotiaan tytön seksisuhde oman isänsä kanssa, jossa tytär todella nauttii kun isä nussii tytärtä ja videoista vaikkapa Isä laukeaa tyttärensä suuhun jossa tytär ottaa suihin todella taivallisen ihan näköisesti. Lisää isä-tytär teeman mukaisia tarinoita ja videoita löytyy täältä.

Seksi pojan kanssa

Tästä osiosta löyty lähinnä äidin ja pojan välistä seksiä kuvaavia insestikertomuksia ja videoita, tosin joukossa on jokunen jossa myös isä ja sisaruksetkin ovat mukana seksileikeissä. Esimerkkeinä näistä fantasioista joissa poika nussii äitä nostetaan tässä nyt vaikkapa Äiti nussii 15-vuotiasta poikaansa jossa teinipoika saa ensimäiset seksikokemuksensa oman äitinsä kanssa ja video Poika äidin pillulla. Mikäs sen kiihoittavampaa kuin äidin kokenut suu nuoren pojan kovana seisovan kullin ympärillä kun äiti ottaa suihin omalta pojaltaan. Lisää äiti-poika seksiä löydät täältä.

Seksi muiden sukulaisten kanssa

Toki insestiä ovat myös seksisuhteen muidenkin sukulaisten kuin varsinaisten perheenjäsenten kanssa. Nuorilla pojilla yksi yleisimmistä seksifantasioista on seksi tädin kanssa ja eikä serkusten välisiä seksisuhteita katsota nykyään mitenkään pahalla. Esimerkkinä tädin ja serkkujen kanssa harrastetusta seksistä fantasia Serkun herkku ja tädin tavara jossa nuori mies jää tädilleen kiinni seksistä siskonsa kanssa ja joutuu tyydyttämään tädin himojen lisäksi myös serkkunsa. Toki enot ja muut setämiehet usein haaveilevat pääsevänsä nuoren sukulaistytön teinipillulle kuten videolla Setä käyttää tyttöä hyväkseen, ja löytyy tätejä, joille nuoren sukulaispojan kovana seisova kulli kelpaisi paremmin kuin hyvin kuten insestifantasiassa . Eli esim seksi tädin kanssa, seksi sedän kanssa ja seksi serkun kanssa ovat sellaisia insestifantasioiden teemoja, joita löydät lisää täältä.