Yllätin veljeni nussimasta äitiämme

Perheesemme kuului 3 lasta,minä (Ossi) ja 16-vuotias kaksoissisareni Maria sekä 19-vuotias isoveli Esa. Äitini oli tuolloin 44 v. ja isäni 47. Isä oli töissä laivalla ja oli paljon poissa kotoa,niinkuin silloinkin,kun tämä tapaus sattui.

Oli elokuun puoliväli menossa ollessamme äidin veljen syntymäpäivillä hänen täyttäessään 50 vuotta. Enoni oli aika monessa mukana,joten juhlijoita oli melkoisesti. Isoveli Esa tuli juhliin armeijasta lomille koska oli viikonloppu menossa ja tarkemmin perjantai-ilta.

Enoa juhlittiin ja tarjolla oli maalaistapaan tietenkin pontikkaa ja miedompiakin juomia. Minä sain salaa maistaa pontikkaakin,mutta en siitä kummenmmin piitannut. Kello eteni ja oli jo kaksitoista yöllä.

Minä ja siskoni emme kuitenkaan olisi saaneet nukuttua eikä meitä kiinnostanutkaan vielä nukkuminen. Lähdimme kävelemään vähän matkan päässä olevalle jokisaunalle jossa oli aikaisemmin iltapäivällä aloitettu enon juhlinta. Oli vielä yllättävän valoisaa siihen aikaan joten näimme hyvin liikkua ja näimme joen tyynen pinnan.

Lähdimme katsomaan saunalta juotavaa ja joitakin lahjoja joita eno oli saanut. Lähestyimme saunaa ja yritin avata ovea, mutta se oli lukossa. Näimme kuitenkin öljylampun palavan saunakamarissa ja menin katsomaan oliko siellä joku nukkumassa. Yllätyin siitä mitä näin kurkatessani ikkunasta sisälle. Ikkunan edessä oli hyttysverkko joten ikkuna oli muuten auki.

Katsoin vaieten ikkunasta sisään ja näin miten veljeni Esa halasi äitiäni, ja katsottuani tarkemmin Esa suuteli äitiäni suoraan suulle. Sisareni Maria tuli viereeni ja hän henkäisi miltei ääneen hämmästyksensä. Laitoin käteni hänen suunsa eteen ja näytin merkkiä olla hiljaa.

Kuulimme heidän puheensa ulos aivan hyvin. -Äiti, sinä olet juonut liikaa pontikkaa..olet huppelissa..-En kai, sopersi äiti takaisin… ..molemmat nauroivat..ja veljeni käsi meni äidin hameen helmaan ja alkoi sivellä äidin reittä. -Mutta Esa, mitä sinä yrität…-En mitään, en yhtään mitään, Esa vastasi vaisusti. Hänen molemmat kätensä olivat äidin hameessa kiinni ja hän alkoi hivuttamaan hametta ylöspäin. Äidin sukkahousujen verhoamat reidet tulivat kokonaan näkyviin, ja ne näyttivät minusta tosi kiihottavilta. -Kuules Esa sinulla on nyt jotain mielessä mistä äiti ei välttämättä pidä. -Ei minulla mitään ole mistä et pitäisi, Esa vastasi ja käänsi samalla puhuessaan äisin selin itseensä.

Näin äidin pyöreän takamuksen ja taas Maria henkäisi vieressäni ja minä puristin häntä olkapäästä, että olisi hiljaa. Äidillä oli kokopitkä hame ja edessä nappeja jotka veljeni nyt avasi ollessaan äidin takana. Veljeni hieroi äidin rintoja.

-Esa, nyt minä en enää ymmärrä äiti sopersi ja kääntyi veljeäni päin, Esa avasi äidin rintaliivit jotka pudotessaan lattialle paljastivat pienehköt rinnat. Rinnat olivat pienten kesäomenien kokoiset, mutta eri muotoiset. Nännit olivat koholla tummien ympyröiden keskellä. Veljeni kaatoi äidin saunakamarin sängylle eikä äiti voinut asialle mitään, en tiedä vastustikokaan hän sitä.

Veljeni kumartui äitini puoleen ja otti toisen rinnan suuhunsa imien nänniä ja purren rintaa sivulta. Veljeni riisui itsensä alastomaksi pikavauhtia ja kumartui äidin jalkojen väliin. Hän haisteli äidin jalkojen väliä alkaen vetää sukkahousuja pois äidin jalasta. -Ei, tätä ei saa tapahtua äiti sopersi humalaisen äänellä..ei, ei…ja hän nousi ylös sängyltä istumaan sukka-ja alushousujen ollessa polvissa.

Veljeni seisoi äidin edessä kulli pystyssä jota hän alkoi työntää äidin suuhun. Äitini otti sen mitään sanomatta suuhunsa ja näin miten veljeni piti äitimme päätä käsissään ja hiuksia kiskoen teki naimaliikkeitä äidin suuhun. Äidin sormet puristuivat Esan pakaroiden ympärille ja vaaleanpunaiset kynnet olivat nyt jo nekin kiihottava näky.

Veljeni vetäytyi äidin suusta ja näin miten sylkeä oli valunut äidin kaulaan ja rintojen väliin. -Käänny, hän sanoi äidille ja otti äitiä kainaloista kiinni kääntäen äidin polvilleen sängylle. Äiti oli nyt polvillaan veljeni edessä joka meni lattialle polvilleen ja alkoi nuolla äitiäni takaapäin.

Näin äitini peppuvaon jossa punaruskea ruttuinen reikä näkyi, veljeni painaessa äitini pään sänkyyn kiinni hänen peppunsa nousi ja näin nyt myös äitini pillun. Karvoituksen keskellä näkyi vako joka oli raollaan ja siitä näkyi kiiltävää lihaa joka kiilsi varmaan kosteudesta. Näky oli tosi kiihottava ja minun kullini seisoi tosi kovaa housuissani. Kosketin siskoani olkapäästä ja hän katsoi minua suurin ja hämmästynein silmin.

Siirryin seisomaan siskoni taakse niin, että hän tunsi minun seisovan kullin. Hän ei puhunut mitään ja uskalsin laittaa käteni hänen hameensa alle ja löysin hänen alushousujensa vyötärön. Vedin sitävarovaisesti alaspäin ja sain pudotettua housut nilkkoihin ja tunsin miten sisko potkaisi housut jalastaan. Ujutin sormeni koskettamaan Marian jalkaväliä ja tunsin käteeni pientä karvoitusta. Painoin sormeni vakoa kohti ja puristelin kevyesti vaon päältä.

Toisella kädellä avasin housuni ja pudotin kaikki housuni nilkkoihini. Katsoin ikkunasta sisälle ja näin miten veljeni nuoli äidin pillua ja peppureikää. Äidin peppu heilui ja hän työnteli itseään veljeni kieltä vasten päästäen nyyhkivää ääntä. Samanlaista ääntä jota olin kuullut joskus vanhempieni makuuhuoneesta.

Veljeni nousi seisomaan ja työnsi ison ja punaisena jököttävän kullinsa äidin pilluun. Äitini ulvahti ja alkoi myötäilemään veljeni työntöjä sukkahousujen ja alushousujen ollessa edelleen polvissa. Oli kiihottavaa nähdä äidin paljas pillu ja miten veljeni kulli työntyi sisään ja vetäytyi taas ulos. Kuului vain litsahtelavaa ääntä ja välillä kuin sammakko olisi kurnahtanut, se oli ääni jota en ymmärtänyt.

Katsoimme äidin ja veljemme naimista ja samalla sivelin sisareni häpyvakoa. Yhtäkkiä sisareni painautui sormiani vasten jolloin sormeni vaistomaisesti työntyi hänen pilluunsa. Marian pillu oli melko kostea ja puristi sormiani tiukasti. Samaan aikaan veljeni nai äitiäni ja näin äidin vaaleanpunaistenkynsien pyörivän myös jalkovälissä hieroen jotakin.

Vein siskoni käden jalkojensa väliin ja painoin sitä vakoa kohti. Siskoni käsi alkoi liikkua ja hän kääntyi osittain niin,että hänen suunsa ulottui minun suulleni ja hän suuteli minua varovasti. Marian suu painautui kaulalleni ja tunsin miten hänen kätensä liikkui omalla pillullaan ja hengitys tuntui kiivaana kaulassani.

Katsoin saunakamariin missä veljeni painoi äitiäni. -Ota sitten pois, ota varmuuden vuoksi äiti kuiski huohotuksen keskeltä veljelleni..ettei vain tapahdu mitään…samassa äiti alkoi nytkähtelemään ja päästi kovaa ulinaa muistuttavan äänen ja hänen pyöreä peppunsa heilui kiivaasti. Viimein äidin liike lakkasi ja näin miten veljeni otti äitiä kiinni lanteilta. Hän miltei nosti äitiä itseään vasten. Äiti oli kuin pihdeissä veljeni otteessa. Reidet olivat irstaasti levällään ja sukkahousut puristivat polvitaipeeseen punaisen juovan, veljeni kulli oli seivästänyt äidin täydellisesti.

Äidin suusta kuului vain valitusta veljeni painaessa kyrpäänsä äitiinsä syvälle. Äidin polvet eivät koskeneet sänkyyn kun veljeni oli nostanut hänet ilmaan, hän nojasi käsiinsä sängyllä ja valitti kovaan ääneen veljeni seivästäessä häntä. Oli kuin äitiä olisi naitu ensimmäistä kertaa, sillä niin avuttomalta hän näytti veljeni otteessa. Äidin reidet näyttivät kiimaisilta lihasten ollessa jännittyneenä, näinjotain kosteaa valuvan sängylle isoina pisaroina enkä tajunnut mitä se oli. Veljeni murahteli työnnellessään äitiäni syvälle pilluun.

Tunsin näytelmää katsoessani miten siskoni nytkähteli ja huudahti käheästi ja tunsin pienen puraisun kaulassani ja arvasin siskoni saaneen orgasmin sormellaan. Puraisu kaulassani ja äidin reisien irvokas asento sai minutkin laukeamaan siskoni mekolle ja pakaroille. Huohotimme molemmat kiihkeästi..

Äiti miltei ulvoi ja tuntui kuin olisi itkenyt ja nauranut saman aikaisesti ollessaan veljeni käsien ja kyrvän puristuksessa. Äiti alkoi saada toista orgasmia veljeni riettaan käsittelyn seurauksena. Hänen alavartalonsa heilui ja jalat olivat kuin nuken jalat jotka sätkyivät ylös ja alas. -Aahh eeii…luoja, äiti huudahti tuntiessaan Esan spermalastin lämpimän suihkun ja kyrvän nytkytyksen pillunsa huulilla, mutta ei voinut tehdä mitään ollessaan kovassa puristuksessa ja saadessaan juuri itsekin orgasmia. Veljeni painoi loppuun asti ja laski kaikki sisälle äitiini.

Esa nojasi vähän aikaa äidin takamukseen laskettuaan äidin polviensa varaan. Vetäydyttyään ulos äidistä näin miten äidin pillun jääneen kuin raolleen. Vaaleaa kirkasta nestettä valui reisiä pitkin polvitaipeeseen kastellen alushousujen lisäksi myös sukkahousut.

Veljeni polvistui äidin taaksen ja suukotteli peppuvakoa ja reisiä. Minä nostin varovasti housut ylös ja ojensin siskolleni hänen alushousunsa. Vetäydyimme hiljaa pois ettei meitä kuultaisi sisälle.

Kävelimme hiljaisina ja mietteliäinä käsi kädessä taloa kohti ja kuun sirppi näkyi taivaalla seuraten askeleitamme. Kokemamme oli jotain erikoista josta ei juuri voisi puhua kenellekään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *