Serkun herkku ja tädin tavara

Oli taas perjantai ja työpäivä ohitse. Tulin kotiin ja avasin telkkarin. No, eihän sieltä tullut muuta kuin tavallista alkuillan ohjelmaa, mutta saunavuoroa odotellessa ei ollut parempaakaan tekemistä, kuin löhötä sohvalla ajattelemetta mitään. Kuulin avaimen rapisevan asuntomme oven lukossa ja sisään astui sisareni Heidi, joka huikkasi moi-moit mennessään meidän huoneeseen.

Olin himoinnut hyvämuotoista siskoani jo muutaman vuoden – niin kauan, kuin kullini oli aloittanut joskus jopa kiusalliset seisokkikohtauksensa tahdostani riippumatta. Iltaisin kun asettauduimme nukkumaan, en olisi tahtonut laittaa silmälasejani pois ollenkaan, jotta olisin nähnyt Heidin riisuutuvan. Yleensä hän jätti ylleen vain pikkuhousunsa, jotka eivät kunnolla peittäneet edes häpykarvoitusta. Heidi tuli olohuoneeseen ja kertoi äitimme soittaneen hänelle päivällä, ettei hän tulisi töistä kotiin vaan oli menossa ystävättäensä kanssa tansseihin. Siispä menisimme saunomaan kahdestaan. Sehän sopi minulle vallan mainiosti. Nyt pystyisin katselemaan sisareni muotoja ilman, että tarvitsisi varoa muiden huomaavan. Tunsin kullini värähtävän housuissani ja alkavan kovettua jo pelkästä ajatuksesta päästä näkemään siskoni jälleen täysin alastomana. Olinhan runkannut useasti salaa peiton alla katsellen sisareni upeita muotoja, jotka olivat paljastuneet peiton liu’uttua hänen yltään Heidin vaivuttua uneensa.

Kello lähestyi kahdeksaa ja menin kylpyhuoneeseen keräämään saunomistarvikkeita ja vaihtamaan ylleni saunatakin. Juuri kun olin riisunut alushousuni, Heidi tuli kylpyhuoneseen, enkä voinut olla huomaamatta hänen ilmettään hänen nähdessään puolikovana pullistelevan kaluni.

– ”Oho, sori! Mä en tienny ett’ sä olit täällä”, Heidi pyyteli anteeksi.

– ”Ei se mitään, saunaanhan tästä ollaan menossa”, vastasin minä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

– ”Mulla on tässä jo kaikki pesuvehkeet valmiina ämpärissä. Otat vaan pyyhkees mukaan kun tuut”, jatkoin ja kiedoin takkini vyön ympärilleni.

Laskeuduin kellarikerrokseen, jossa taloyhtiömme sauna sijaitsi. Riisuiduin ja menin suihkun jälkeen löylyhuoneeseen, jossa asetuin kiuasta lähimpänä olevaan nurkkaan. Heitin kokeeksi muutaman ripauksen vettä kiukaalle ja totesin taas kerran ensimmäisten saunojien säätäneen sähkökiukaan liian kuumaksi. Nousin säätämään kiukaan termostaattia pienemmälle kun kuulin kuinka Heidi tuli pesuhuoneeseen ja otti hyräillen suihkun. Tullessaan löylyihin hän oli törmätä minuun ja säikähtäneenä sisareni otti minusta tukea, ettei olisi kaatunut saunan lattialle.

Hänen kätensä kietoutuivat ympärilleni ja Heidi painautui minua vasten. Vaikka tunsinkin hänen alastoman vartalonsa vasten omaani vain muutaman sekunnin ajan, en voinut mitään sille, että kullini reagoi kosketukseen välittömästi. Kuin hätääntyneenä nousin takaisin lauteille yrittäen peitellä alkavaa seisokkiani. Heidi oikaisi itsensä makuulle jalat minua kohti ja pyysi minua heittämään löylyä. Tein työtä käskettyä, mutten voinut vastustaa kiusausta vilkuilla sisareni jalkoväliin, jonka keskellä kasvoi tumma karvatupsu. Kullini alkoi seistä yhä kovempana ja kasvoi äärimmäiseen mittaansa. Oloni alkoi käydä todella tukalaksi, varsinkin kun Heidi korjasi asentoaan ja avasi samalla hieman reisiään. Minulle avautui nyt vapaa näkymä sisareni kaikkein pyhimpään. En voinut viipyä löylyissä enää hetkeäkään pidempään, vaan suorastaan ryntäsin suihkuun rauhoittelemaan oloani.

Saippuoin ja harjasin itseäni kun Heidi tuli pesuhuoneeseen. Hän levitti pesusieneensä saippuaa ja pyysi minua pesemään selkänsä. Mietin miten voisin pitää vieläkin puolikovana seisovan kaluni salassa sisareltani, mutten siihen hätään keksinyt mitään. Niinpä käskin sisareni kääntää minulle selkänsä, jotta voisin aloittaa pesuoperaation. Heidi nojasi käsillään penkkiin ja yritin kurkotella yltääkseni pesemään myös hänen olkapäänsä. Tällöin kävi niin, että kullini osui Heidin pakaroihin ja jämähti samalla täyteen seisontaansa. Heidi hätkähti, mutta ei tehnyt elettäkään vetäytyäkseen minusta irti, päinvastoin, hän alkoi pyörittää ja hinkata takamustaan seisovaa kulliani vasten. Tästä rohkaistuneena aloin työnnellä kovana seisovaa kaluani vasten sisareni pyllyä ja melkein laukesin. Heidi kuitenkin ojensi kätensä alakautta reisiensä välistä, tarttui kuliini ohjaten sen pillunsa huulille ja sanoi:

– ”Nyt saat Juho naija minua jos tahot. Oon minä nähny kun sinä runkkaat minua katellen. Enkä voinu olla näkemättä kun sulla mulukku seiso jo kylppärissä. Minulla alako tehä niin mieli sinun mulukkuasi kun näin kuinka iso ja paksu se on. Ethän kerro tästä kellekkää niin saat naija minua.”

– ”Tietenkää en kerro kellekkää. Oi, että sulla on upee perse. Aah! Ihana pillu! Nyt minä saan nussia siskoani! Ihana pillu, siskon pillu!”, höpötin hurmioituneena päästessäni vihdoinkin toteuttamaan kauan unelmoimani haaveen saada naida sisartani.

Tarrasin kiinni Heidin lanteilta kuin hengen hädässä ja junttasin kaluani hänen pilluunsa juurta myöten niin lujaa kuin pystyin. Heidin pillu oli tiukka, kuuma ja kostea – se suorastaan imi kyrpääni sisäänsä. Heidi pyöritti pyllyään ja työnsi sitä jokaista kaluni siääntyöntöä vastaan. Sisareni aivan käsittämättömän upea perse keinui edessäni kun työntelin kaluani pitkin vedoin hänen pillunsa uumeniin. Heidi alkoi ynähdellä rytmikkäästi työntöjeni tahtiin. Hänen pillunsa sykähteli ja puristeli kullini vartta vaativasti. Sisareni sai orgasmin minun nussiessani häntä! Mikä tunne! Nain siskoani ensimmäistä kertaa ja hän laukeaa ensin! Olin haaveissani hässinyt Heidiä varmaan satoja kertoja, muuten milloinkaan ollut edes kuvitelmissani pystynyt tyydyttämään häntä näin nopeasti. Ja nyt siskoni tärisi kyrpäni seivästämänä saavuttaessaan kiimaisen huippunsa! Kiihdytin työntöjeni tahtia ja puristin sisareni pakaroista entistä tiukemmin. Tunsin omankin laukeamiseni lähestyvän, kun tuttu kutina alkoi terskan alapinnalla. Hetkenomaisesti mielessäni välähti kysyä ehkäisystä, mutta se meni onneksi nopeasti ohi. Anna palaa nyt ja paina paljaalla loppun asti, mietin huohottaessani ja lykkiessäni kyrpääni sisareni ihanaan pilluun.

”Kohta tulee! Aahh! Sulla on tiukka pillu! Oohh! Minä nain siskon pillua! Nyt tulee! Nyt! Ummpphhh! Aarrrhhh! Omph! Vittu mää nussin sut tiineeks! Tuleeehhhh…!” – ”Anna tulla! Laske sisään! Älä vaan ota pois nyt! Anna kullia! Nai minua isolla mulkullasi! Anna mennä, minäki tuun koko ajan! Nai, nai nai! Nussi siskoa, nussi!”, Heidi hoki lauetessaan ties monettako kertaa peräkkäin.

Ruuttasin spermani Heidin upean pillun perukoille ja tunsin kuinka terskani painautui hänen kohtunsa suuta vasten jokaisella työnnöllä. Laskin siemeneni suoraan sisareni sisälle – mikä upea tunne! Jyystin kyrpäni vielä muutaman kerran juurta myöden sisareni pillun syvyyksiin ruiskuttaen viimeisetkin siemeneni hänen sisäänsä. Vavisten laukeamiseni aiheuttamassa hurmiossa jäin seisomaan hänen pyllynsä taakse päästämättä kyrpääni ulos siskoni pillusta, joka lypsi koko lastini kuin huivipäinen karjakko olisi puristellut valkean nesteen ulos vaaleanpunaisesta utareesta.

Heidi ravisteli päätänsä ja heilautti tukkansa sivulle. Hän kääntyi katsomaan minua ja sanoi: – ”Jos tahot, niin jatketaan tästä omassa huoneessa. Täällä me ei ehitä nyt enempää, kun seuraavat saunojat on jo kohta tulossa. Tekkeekö sulla mieli lissää?”, Heidi sanoi.

-”Jaa, että tekeekö! Jumalauta, määhän oon himoinnu sua jo monta vuotta! Et kyllä saa hetkenkää rauhaa ku mää haluun naida sua aina! Oot kyllä tosi ihana! Sulla on upee pillu!”, höpötin kiimassani. ”Varotaan vaan, ettei kukkaa nää meitä tämmösiä touhutessa. Tiiäthän sinä, että lain mukaan me ei saatas naija keskenämme. Tämä on sitä sukurutsaa.”, Heidi valisti minua.

-”Kyllä minä sen tiiän, mutta se on jo sananaki semmonen, että minulla rupijaa seisomaan. Oon minä joskus nuorempana haaveillu äitistäki ja Ailasta ja Tuulasta. Niin ja Merjaa ja Tiinaa oon kans kuvitellu nussivani kun oon vetäny kätteen. Mutta kaikista eniten oon haaveillu että sinua saisin nussia ja nyt se lopultaki on totta!”, huohotin tyytyväisenä hyväillen sisareni pakaroita viipyen edelleen hänen sisällänsä tuntien kaluni jälleen kovettuvan.

– ”Ei helevetti! Nytkö sinulla taas alakaa tojimaan! Oot kyllä mahoton häntyri! En oo kellää vielä tuollai nähny alakavan seistä heti uuvestaa ku on justiisa lauennu! Tuu, mennään sänkyyn. Saat naija minua vaikka koko yön!”, Heidi innostui.

Peseydyimme nopeasti ja kiiruhdimme omaan huoneeseemme, jossa jatkoimme kiimaisina leikkejämme. Kokeilimme kaikki mahdolliset asennot ja sain opetella nuolemaan naisen pillua sisareni innokkaana opastaessa minua rakkauden saloihin. Ja minä olin oppilas, joka toteutti opettajattarensa jokaisen toiveen. Heidi suorastaan vaati saada lisää orgasmeja, joiden tullessa hän aina painoi päätäni tiukemmin vasten ihanaa pilluansa. Ja minä puolestani halusin naida sisartani aina hänen lauettuaan, sillä nuollessani siskoni pillua kyrpäni kovettui valmiiksi seuraavaa varvia varten.

Yöllä heräsin siihen kun sisareni otti kaluni suuhunsa imien sen pystyyn. Leikin nukkuvaa ja annoin Heidin ratsastaa kyrvälläni kuten hän halusi. Heidi hieroi klitoristaan vasten kyrpäni vartta, kohotteli pyllyään ja painoi sen taas alas lävistäen itsensä kyrvälläni jokaisella liikkeellään. Olin lauennut sisareni pilluun illan aikana niin monta kertaa, että kestin tämän kiihottavan liikehdinnän laukeamatta Heidin saadessa sarjan orgasmeja, jotka tuudittivat hänet suloiseen uneen. Nukahtaessaan sisareni vielä kietoi sormensa kiinni kaluuni, joka seisoi vieläkin kovana äskeisen hekumoinnin jälkeen. Heidi hieroi nukkuessaan kyrpääni ja laukesinkin vielä hänen käsillensä tahraten myös lakanan valkoisilla spermaroiskeilla. Seuraavana aamuna heräsin ennen siskoani. Heidi oli kääntynyt nukkuessaan selälleen siten, että minulle oli esteetön pääsy hänen pillulleen levitettyjen reisien välistä. Aloin lipoa paisuneita pillunhuulia ja klitorista kielelläni. Hieroin aristavaa kulliani varovasti vasten lakanaa ja maistelin sisareni pillusta erittyvää kiimaista kosteutta. Heidi havahtui puoliksi hereille jatkaessani hänen nuolemistaan. Sisareni lantio alkoi vastata kieleni liikkeisiin avautuen valmiiksi vastaanottamaan miehuuteni sisäänsä. Pyörittelin kieleni kärkeä sisareni klitoriksen ympärillä ja näykin hänen pillunsa huulia kevyesti hampaillani. Heidi alkoi huohottaa ja tarrautui kiinni hiuksiini painaen suutani itseään vasten niin voimakkaasti, että melkein esti minua hengittämästä. Onnistuin kuitenkin saamaan ilmaa suupielestäni ja saatoin tuntea, kuinka Heidi saavutti huippunsa ja laukesi täristen kieleni kutitellessa hänen herkkunappiaan.

Tyydytettynä hymyillen siskoni avasi silmänsä minuun katsoen ja sanoi: – ”Olipa ihana herätys! Nyt on sinun vuorosi saada nauttia!” ja kääntyi siten että saattoi ottaa kyrpäni suuhunsa. Alkuun hellästi imien ja nuollen sisareni otti minulta suihin kunnes kaluni seisoi jälleen koko komeudessaan. Heidi jatkoi kaluni imemistä kunnes melkein laukesin hänen suuhunsa. Heidi kuitenkin tahtoi vielä rakastella kanssani ja irrottautui kyrvästäni antaen terskani nupille moiskahtavan pusun. Kullistani oli esinahka turvoksissa ja Heidin kosketellessa kyrpäni vartta jouduin minäkin voihkimaan kullini kosketusarkuutta. Sen verran himoni kuitenkin olivat heränneet, että pyysin sisartani vielä kerran levittämään reitensä ja avaamaan kalulleni tien sisäänsä. Oi, että tuntui hyvältä työntää kulli kokonaan siskon kosteaan pilluun. Aloin työnnellä pitkiä hartaita työntöjä ja nautin tilanteesta niin etten koskaan aikaisemmin. Vaikka olin laskenutkin spermani Heidin pilluun edellisenä yönä ainakin kuudesti, ei kestänyt kuin kymmenisen minuuttia kun tunsin lastin lähtevän jälleen liikkeelle.

Survoin kyrpääni kiihtyvällä tahdilla sisareni kaiken vastaanottavaan pilluun niin syvälle kuin vartta riitti. Heidi vapisi allani, nosti lantiotaan työntöjäni vastaan, jännittyi selkä kaarella räjähtävän orgasmin saadessa hänet voihkimaan nautinnosta. Samanaikaisesti laukesin itsekin ja runnoin kyrpäni siskoni pilluun ruiskuttaen karjahtaen loputkin kiveksissäni varastoituneena olleesta siemennesteestä hänen kohdunsuutaan vasten. Hengästyneenä vaivuin sisareni rinnoille samalla työnnellen vielä kovana pysyttelevää kaluani Heidin tiukassa pillussa, josta en olisi ikinä halunnut vetäytyä pois. Suutelimme intohimoisesti ja teimme lupauksen, ettemme milloinkaan kieltäisi toisiltamme mahdollisuutta naida keskenämme. Olemmekin jatkaneet himokkaita hetkiämme aina kun se vain on ollut mahdollista. Olemme nykyisin kumpikin tahollamme naimisissa ja asumme eri paikkakunnilla, mutta toisinaan himo välillämme kasvaa niin suureksi, että on pakko soittaa toiselle ja sopia tapaaminen jossakin vieraalla paikkakunnalla sijaitsevassa hotellissa. Olemme säilyttäneet salaisuutemme sukurutsasta sisaren ja veljen välillä puolisoiltamme sen ansiosta, että olemme aktiivisia myös heidän kanssaan, mutta he eivät tiedä todellista syytä siihen, minkä ajatteleminen saa meidät niin kovasti kiimaisiksi. Sisareni on kertonut miehensä olevan enemmän kuin tyytyväinen vaimonsa tarjoamaan seksiin, sillä kuuleman mukaan ainakin hänen mi! ehensä työkaverit valittavat vaimojensa pihtaavan pillujansa ikäänkuin rangaistuksena. Oma vaimoni taas väittää minua joskus leikillään yliaktiiviseksi seksin suhteen, mutta ei sanomansa mukaan ”uskalla” kieltäytyäkään, sillä pelkää minun menevän siinä tapauksessa vieraisiin. Mutta minäpä käynkin vain ”tutuissa”!

**************

Kerran kävi kuitenkin niin, että jäimme kiinni salaisista puuhistamme kesken kiihkeimmän rakastelumme. Tapahtuman oli nähnyt äitini sisar eli tätini Aila. Hän otti asian puheeksi kanssani ollessamme viettämässä syksyistä viikonloppua mökilläni hänen miehensä Erkin ja tyttärensä Tiinan kanssa. Olimme ottaneet saunomisen jälkeen reilusti olutta ja koskenkorvaa, kun jouduin lähtemään ns. kevennykselle.

-”Oootappa nii minähi tuun! Saat olla mörönsyöttinä, kun oot tuommonen jättiläinen”, Aila hihkaisi ja tarttui käsivarteeni.

Astelimme rinnakkain alas loivasti viettävää rinnettä kohti rantasaunaa ja sen lähettyville sijoitettua ulkovessaa. Herrasmiehenä sanoin tädilleni, että hän saa käydä suorittamassa tarpeensa ensin.

– ”No tarpeensa ne on kullakin, kun vaan sais joskus tarpeeseensa!”, Aila sanoi kaksimielistä lausahdustaan hihitellen.

Kohotin kulmakarvojani tajuttuani tätini vihjaavan sanoman. Aila oli nelissäkymmenissä oleva, vartalonsa sutjakkaana säilyttänyt nainen, jonka liikehdintä ja puheet saivat minut varsinkin nuorempana ollessani kuolaamaan hänen peräänsä – kirjaimellisesti. Olinhan tyydyttänyt itseni käsin moneen kertaan, kuvitellen nussivani Ailaa milloin missäkin asennossa. Vaikka Aila olikin minua noin viisitoista vuotta vanhempi, ei se saanut kiimaani häntä kohtaan laskemaan – pikemminkin päinvastoin – olenhan aina himoinnut enemmän oikeita, kypsiä aikuisia naisia. Aila laski housunsa nilkkoihin, istuutui ja suhisti virtsarakkonsa tyhjäksi. Itse en jaksanut pidätellä kusentuloa hänen suorituksensa loppumista, vaan painoin housujani alas sen verran, että sain nuljautettua kaluni vyötärönauhan yli ja suihkutin kaareni heinikkoon. Aila oli tällä välin saanut rakkonsa tyhjennetyksi ja siirtynyt seuraamaan suoritustani sivulta katsellen. Hän huomautti kaluni olevan ”komian kokonen” ja tuntevansa halua pistää kahvit tulelle eli ”sumpin pihisemään”. Erkki oli ollut ulos lähtiessämme jo siinä kunnossa, ettei hänestä olisi pelkoa, että joutuisimme yllätetyiksi. Siksi en pistänytkään kaluani takaisin housuihini, vaan tartuin tätiäni kädestä ja ohjasin sen kullilleni. Aila huokaisi ja runkkasi kyrpääni saaden sen kovettumaan.

”Saapiko täti maistaa tätä? Onhan se Heidiki pitäny tätä hyvänä, miksen sitte minä?”, sanoi Aila-täti huomaten samalla paljastaneensa, että oli salaa katsellut minun ja siskoni rakastelua.

”Koska sinä oot semmosta nähny?”, kysyin muka hämmästyneenä ja sain vastaukseksi Ailan vakoilleen meidän erästä saunareissuamme täällä mökillä.

”Te olitta niin himoikkaina toistenne kimpussa, ettette nähny ettekä kuullu mittää, ku minä kävin tässä pihassa autolla ja kuulin teidän olevan saunalla. Sillon minä näin ku sinä nait Heidiä. Aattelin ensin että sisar ja veli semmosessa touhussa, mutta jäläkikätteen se rupesi kiihottammaa minuaki. Varsinki kun näin minkälaine mahtimulukku sinulla on!”, jatkoi Aila ja otti kyrpäni suuhunsa lipoen terskan harkkää alapintaa.

– ”Oohh! Tottakai sitä saapi täti maistaa!”, sanoin ja laskin housujani alemmaksi.

-”Mutta meijän täytyy mennä tästä pihasta tuonne takkahuoneeseen, saattaapi muuten itikat ruveta kanssa imemään, kun veri pakkautuu kyrvänvarteen!”, sanoin ja Aila päästi mulkkuni suustaan.

Tarttui kuitenkin siihen kädellään ja veti minut perässään kohti rantasaunaa, jonka takkahuoneessa asetuimme laverille ja riisuimme toisemme. Painoin Ailan selinmakuulle, levitin hänen reitensä ja ryhdyin nuolemaan hänen pilluaan. Täti alkoi huohottaa ja nostella lantiotaan vasten suutani. Löysin kieleni kärjellä hänen klitoriksensa, johon keskitin kaiken huomioni. Kiimanappi kovettui ja työntyi esiin poimunsa alta. Aila-täti voihki ja ulisi saadessaan ensimmäisen orgasminsa. Hän tarttui minua korvista ja veti päällensä. Ohjasin oikealla kädelläni kullini hänen pillunsahuulille ja painoin koko miehuuteni hänen sisäänsä yhdellä survaisulla, jolloin Aila laukesi uudestaan. Hän vapisi ja tärisi kiimassaan aloittaessani työntelyn sisään ja ulos tätini tyttömäisen kireässä, mutta liukkaan luistavassa pillussa. Nain tätiäni kohottautuen käsieni varaan ja katsellen kun suurikokoinen kyrpäni liikkui edestakaisin hänessä. Työntyessään sisään Ailan piukkaan pilluun kyrpäni käänsi hänen pillunsa huulet sisäänpäin ja ulos tullessaan taas veti niitä ylöspäin. Oli kiihottavaa katsella kun tätini pillu seurasi niin tiiviisti kullini jokaista liikettä. Aila kietoi jalkansa ympärilleni ja painoi kantapäillään minua pakaroistani tiiviimmin ja syvemmälle sisäänsä. Hän vastasi jokaiseen työntööni lantiollaan ja tarjosi pillunsa halukkaasti naitavakseni. Tätini pillu suorastaan imi kyrpääni sisäänsä ja hänen pillunsa poimut hyväilivät terskaani ja kullini vartta taivaallisen hyvää tehden.

Olimme niin keskittyneitä naiskenteluumme, että emme huomanneet Tiinan tulleen sisälle takkahuoneeseen. Serkkutyttöni seisoi kasvot punehtuneena ovella olutpullo kädessään.

-”Äiti ja Juho! Mitä te oikeen teette? Toihan on sukurutsaa! Hyi helevetti, kuinka te voitte! Ja äitikin perkele, isä sammu ja heti sää oot täällä nussimassa toisen kanssa, voi vittu teijän kanssa!”, Tiina huusi meille rakastelevaisille.

-”Elähän nyt Tiina”, rauhoitteli Aila tytärtään. ”Katohan kun minulla ja Erkillä ei oo ollu keskenämme tekemistä enää pariin vuoteen ja mulla tekkee kuitenki sillon tällön mieli mulukkuahi. Ja katoppa minkälainen vehe Juholla on! Mahoton seiväs, eikö ookki! Tämmösen kun saapi sissääsä niin ei siinä nainen voi muuta kun antautua naitavaksi, kyllä se niin hyvvää tekkee kirnutessaan sissään ja ulos että litinä käypi”, puolusteli täti tekemisiämme Tiinalle.

Vedin kullini ulos Aila-tädin pillusta, joka päästi imevän lurtsahtavan äänen, kun terskanreunat vetäytyivät pillunhuulilta ja käänsin koko komeuteni Tiinan nähtäväksi. – ”Ohoh! No, on kyllä melekonen patukka. Tuohan halakasee minut, jos sen työntää sissään minun pimppiin!”, kommentoi serkkutyttö näkemäänsä.

”Tuuppa tänne nii kokkeillaan halakaseeko tämä mulukku sinun pillusi – ainaki sen reunat siirtyy meleko kauaksi toisistaa”, naurahti Aila tyttärelleen, joka oli pienikasvuinen ja hoikka, kuten äitinsäkin.

Tiina lähestyi laveria riisuen takkinsa ja farkkunsa, mutta jätti rintaliivit ja pikkuhousunsa vielä ylleen. Hän hyväili rintojaan, joiden nännit nöpöttivät selvästi urheiluliivien sileän kankaan alla. Lanteitaan keinutellen hän viimein tuli viereeni niin, että yletyin riisumaan serkkutytöltäni pikkuhousut pois ja työntämään sormeni Tiinan pilluun, joka oli jo alkanut kostua. – ”Sinullahan on jo pillu märkänä”, kiusoittelin pikkuista Tiinaa ja hieroin hänen klitoristaan peukalollani, samalla kun levitin kosteutta tihkuvaa pillua etu- ja keskisormillani. Tiinan pillu oli todella ahtaan tuntuinen ja ehdin jo mielessäni ajatella, ettei mulkkuni edes mahtuisi sinne sisään. Ohjasin serkkuni kontilleen laverille ja asettauduin hänen taaksensa kyrpä pystyssä jököttäen. Aila tuli viereemme ja tarttui kiini kullistani ja ohjasi sen kärjen Tiinan pillulle, jota hän toisella kädellä levitti avoimeksi kullini kulkea sisään ahtaaseen, mutta liukkauttaan kiiltelevään lemmenluolaan. Tiina levitti vielä lisää jalkojaan ja minä painoin varovasti terskan hänen sisäänsä. Tiina voihkaisi, kun aloin työnnellä kullinpäätä edestakaisin hänen tiukassa pikku pillussaan. Hän oli todella tiukka – tuntui kuin olisi kullista nahkaa kuorittu pois – niin lujasti Tiinan pillu hankasi kyrpääni. Tiina huohotti ja haukkoi henkeään kun seivästin hänet kyrpäni pohjaan asti työntäen ja aloittaessani kunnon nussimisen. Aila hyväili kiveksiäni ja katseli kun nain hänen pikkuista, suloista tytärtään. Tiina puski pyllyään työntöjäni vastaan, pyöritteli päätään puolelta toiselle ja voihki nautinnosta.

– ”Ai, jumalauta mikä kyrpä! Pillu halakiaa! Oohh, nai, nai, nai! Ihanaa – anna, anna kullia, nussi, nussi Juho kovempaa”, Tiina-serkku hoki, kun jytyytin häntä takaapäin!

Otin Tiinaa perseestä kiinni ja ryhdyin runnomaan kyrpääni hänen pilluunsa niin lujaa kuin jaksoin. Tiina ulisi työntöjeni voimasta ja tunsin kuinka hän vapisi orgasminsa kourissa. Hänen pikkuinen pillunsa imi kulliani sisäänsä ja tuttu kutina alkoi jälleen terskassani. Painoin kyrpäni juurta myöden serkkutyttöni pilluun ja roiskin siemeneni hänen kohtuunsa. Nytkähtelin vasten Tiinan pikku pyllyä ja viimein lysähdimme huohottamaan laverille. Liikuttelin kyrpääni vielä Tiinan suloisessa pillussa, josta alkoi valua spermaani Tiinan reisille ja laverille. Aila hinkkasi itseään vieressä lattialla ja pyysi minua nopeasti työntymään sisäänsä, sillä hän laukeaisi pian. Siirryinkin nopeasti hänen viereensä lattialle, käänsin tätini nelinkontin ja survaisin edelleen jäykän mulkkuni hänen pilluunsa. Samassa Aila sai orgasminsa ja selkäänsä notkistaen työnsi pyllyään kulliani vasten. Vaikka olin juuri laskenut satsini Tiinan pikku pilluun, tunsin laukeavani nyt uudelleen ja ruuttasin ähkien loput siemeneni tätini pillun perukoille. Tartuin Ailan pakaroihin levittäen niitä ja katselin kuinka kyrpäni nytkähdellen purkautui tätini vituun.

– ”Kyllä minä nyt äiti ymmärrän, miksi sinä halusit naija Juhon kanssa”, kommentoi Tiina laverilla leväten ja katsellen minun ja tätini yhtäaikaista laukeamista.

– ”Haluaisitko sinä Juho naija meitä vielä uudestaan? Tuolla mulukulla saat meiltä pillua ihan koska vaan haluat. Ei muuta kun soitat vaan, niin aina jompikumpi meistä tullee mielellään käymään sinun luona naitavana – tai tullaan vaikka molemmat jos tahot”, sanoi Aila kuivaillen pillustaan valuvaa spermaa froteepyyhkeeseen.

Hän pyyhki myös hikeä otsaltani ja suuteli minua kiitollisena saamastaan nautinnosta. Tiina nousi laverilta ja otti kyrvästäni kiinni, kumartui eteeni ja imaisi terskan suuhunsa.

– ”Ihana mies! Jaksasitko sinä Juho vielä naija minua kerran? Minulla tekkee niin mieli tätä sinun mahtimulukkuasi nyt kun pääsin kerran sen makkuun”, kysyi Tiina ja antoi pystyynkohoavalle mulkulleni pusun.

– ”Tottakai!”, sanoin valmiina kuin sotilas taisteluun ja painoin serkkutyttöni selälleen matolle.

Tiina levitti reitensä ja ohjasi minut sisäänsä. Nautiskellen tiukasta tytönpillusta nostin Tiinan jalat olkapäilleni ja jyystin häntä isolla kyrvälläni oikein sydämeni kyllyydestä. Tiina voihki työntöjeni tahdissa ja suu avoimena antautui jälleen nautinnon pyörteisiin, jotka veivät hänet mukanaan jälleen kerran kohti orgasmisarjaa, josta ei tuntunut tulevan loppua lainkaan. Tiinan vartalo jännittyi kaarelle ja hän vavahteli kauttaaltaan orgasmien seuratessa toistaan. Jyskytin kulliani juurta myöten serkkuni pillun pohjaan saakka ulottuvilla työnnöillä ja laukesin kolmannen kerran saman illan aikana. Päästin siemeneni purkautumaan serkkuni kohdunsuuta vasten ja kierähdin lopulta hänen viereensä hengästyneenä. Terska tuntui jo hieman aristavan tällaista menoa ja naurahtaen sanoinkin naisilleni, etten voisi tänään enää naida heitä, muuten terskani alkaisi varmaankin vuotaa verta kaiken tämän hinkkauksen jälkeen. Aila-täti ja Tiina olivat myös sitä mieltä, etteivät heidän pillunsakaan kestäisi mulkullani survomista enää tänään. Mutta huomennahan on päivä uusi ja silloin voisimme lähteä vaikkapa sienimetsään kolmisin. – ”Löysimme nimittäin semmosen ”herkkusienen tattispaloineen” että siitä riittää meille molemmille ”vasuntäytettä” pitkäksi aikaa”, sanoi Aila naureskellen ja alkoi pukeutua. Myös Tiina ja minä vedimme vaatteet päällemme ja lähdimme kävelemään kohti mökkiä, jossa Erkki kuorsasi sammuneena autuaan tietämättömänä kaikesta tapahtuneesta. Aila-täti meni miehensä viereen nukkumaan, mutta minä ja Tiina-serkku kiipesimme yläkertaan ja kömmimme samaan sänkyyn, jossa jatkoimme siitä, mihin olimme jääneet takkahuoneessa.

Aamulla tätini kävi herättämässä meidät ja käski minun siirtyä omaan sänkyyni, ettei Erkki alkaisi herättyään ihmetellä mitään. Koppasin Ailan syliini ja kannoin omaan huoneeseeni, jossa nostin tätini yöpaidan helman hänen vyötäisilleen ja työnsin aamujäykän kyrpäni hänen pilluunsa. En tällä kertaa malttanut pidätellä orgasmini tuloa vaan melko pian laukesin ynähdellen tätini pilluun, joka otti siemeneni syvälle sisuksiinsa. Vedin kullini ulos ja pyyhin sen kuivaksi Ailan pakaroihin. Laskin hänen yöpaitansa helman alas ja totesin:

– ”Tekipäs hyvää näin aamutuimaan saada tiukkaa tätiä. Ei sitä poikamiehenä ollessa olekaan aina heti pillua tarjolla sillon kun mieli tekkee.”

– ”Voi, ku oisitki minun mies, niin saisit aina kun haluat, eikä se tuohesta ole minunkaa pillu tehty – hyvvää se tekkee saaha mulukkua oikeen kunnolla”, totesi Aila ja lähti alakertaan.

Tiina kuuli touhumme ja halusi tietysti hänkin virkistävän aamupanon, mutta tyytyi kieleni vikkelään käsittelyyn, kun sanoin hänelle, että nyt on kulli niin vereslihalla, ettei se kestä niin tiukan pillun hankausta kuin hänellä on. Lauettuaan Tiina pukeutui t-paitaan ja pikkuhousuihin, otti minua kädestä kiinni ja talutti alakertaan, jossa tätini keitteli aamukahvia ja valmisti voileipiä tyytyväisenä hyräillen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *