Parinvaihtoa ja insestiä osa 1

Olen ollut siskoni kanssa aina hyvin läheinen ja muistan joskus teini-iässä jopa tirkistelleeni siskoni touhuja nähdäkseni hänet vähissä vaatteissa tai jopa ihan alasti. Taisipa siinä äitikin joutua kohteeksi komeine korsetteineen joskus. Tämä oli kaiketi aika normaalia siinä iässä. Sisko oli nuorena todellinen joka pojan unelma ja kulmakunnan pojat kuolasivat hänen peräänsä.

Eikä siskoni vielä nelikymppisenäkään hassumpi ole. Pitkähkö, kurvikas, tumma, kiinteärintainen ja lanteikas nainen. Oma puolisoni on paljolti samantyyppinen vartaloltaan ja todellinen kaunotar kasvoiltaan.

Olimme vaimoni kanssa päättäneet järjestää erinäisille tuttavillemme kivan illan hyvän ruoan ja juoman kera. Jouduimme kutsumaaan heitä useammassa erässä, koska koko tuttava- ja kaveripiiri ei mahtunut kerralla kotiimme.

Eräänä perjantaina sitten kutsuimme siskoni ja hänen miehensä, ja koska he olivat sen verran kaukaa, että joutuivat yöpymään, emme kutsuneet muita. Siskoni Tiina ja hänen miehensä Matti saapuivat illansuussa. Taas kerran huomasin, miten näyttävä nainen siskoni Tiina oli. Otimme tervetuliaisdrinkit ja me Matin kanssa vielä yhdet terävätkin ennen saunaan menoa.

Olin huomannut eri tilaisuuksissa, että Matti tanssitteli vaimoani ahkeraan ja oli ehkä pikkuisen ihastunutkin vaimooni. Olin joskus kiusannut vaimoani siitä ja olinpa joskus kuumina hetkinä kuiskinut hänen korvaansa, miten minua kiihotti ajatus nähdä Matti naimassa häntä.

Menimme Matin kanssa saunaan huurteiset olutpullot mukanamme. Siellä lauteilla Matti taas äityi kehumaan, miten vaimoni Marjut vain kaunistui vanhetessaan. ”Eipä tuo sinunkaan vaimosi ole yhtään hullumpi hänkään, vaikka siskostani sanonkin”, vastasin Matille. ”Hyvässä hoidossa ollut”, kehuin. Kilistelimme vaimoillemme.

Saunottuamme pukeuduimme ja liityimme vaimojemme seuraan. Herkullinen ruoan tuoksu leijaili huoneissa, kun vaimoni sitten pyysi meitä syömään.

Nautimme ihanan illallisen hyvän viinin kera. Mitä tyhjemmäksi viinipullo ja toinenkin vajeni, sitä iloisemmaksi puheensorina kävi. Lopuksi nautimme tuoksuvat kahvit ja sen kera konjakit.

Jatkoimme illanistujaisia drinkkejä nauttien ja keskustelun lomassa musiikkia kuunnellen. Jossain vaiheessaa sitten siirryimme tanssimusiikkiin ja tanssimme muutaman kappaleen partnereita vaihdellen. Yleisen humalatilan lisääntyessä myös puheet kävivät rohkeammiksi.

Tanssimme sitten taas kerran niin, että minä tanssin siskoni kanssa ja Matti Marjutin kanssa. Näin, miten vaimoni keikutteli lanteitaan Matin lantiota vasten painautuen. Vaimoni vilkaisi minua ja iski silmää. Tiesin, että hän kiusasi tahallaan Mattia. Huomasin, miten Matin kädet laskeutuivat vaimoni takamukselle, jolloin kuiskasin siskoni korvaan: ”Taitaa tuo miehesi käydä lämpimänä tuohon Marjutiin?” Näin, että siskoni meinasi sanoa jotain miehelleen, jolloin kuiskasin hänelle uudelleen: ”Anna olla, näyttää se Marjutkin nauttivan tuosta.”

Tunsin, miten siskoni vartalo painautui omaani vasten ja näin, miten hän vilkuili melko taajaan miehensä tekemisiä. Matti näkyi kourivan yhä rohkeammin vaimoni pakaroita eikä vaimoni millään muotoa tuntunut olevan pahoillaan moisesta. Jostain syystä tunsin selvää kiihottumista ja tunsin, miten kaluni värähteli ja paisui siskoni reittä vasten.

Yhtäkkiä Tiina käänsi katseensa kasvoihini ja kuiskasi: ”Jessus, se kiihottaa sinuakin…”

Humala suhisi aivoissani, kun puristin siskoani voimakkaasti itseäni vasten ja kuiskasin hänen korvaansa: ”Annetaanko niiden naida keskenään? Minä en ole ainakaan vastaan.”

Sisko hieroi reittään kaluani vasten ja kuiskasi nauraen: ”On siinä mulla veli, haluaa vieraan miehen naivan vaimoaan. Ei kai minullakaan sitä vastaan ole, jos Marjut suostuu.”

Kappale päättyi ja istuimme sohvalle taas kilistelemään. Vaimoni lähti keittiöön ja minä hetken kuluttua perässä. Siellä supatin vaimoni korvaan: ”Haluaisitko sinä naida Matin kanssa?” Painoin samalla edelleen kiihottuneen kaluni hänen pyllyään vasten. ”Muuten, ei Tiinallakaan ole sitä mitään vastaan, jos haluut”, lisäsin.

”Voi olla, ja mistä tiedät, että Tiina ei tule mustasukkaiseksi?” vaimoni kysyi.

”No, kun mä kysyin siltä äsken tanssiessa”, vastasin.

”Ai silleen…” vaimo supatti ja muiskautti suukon suulleni. ”Palataanpas vieraiden seuraan.”

Tanssimme välillä puolisoidemme kanssa ja otimme sen päälle taas pienet. Jokainen alkoi olla enemmän tai vähemmän huppelissa. Sitten stereoista alkoi kuulua ihanaa hidasta tunnelmamusiikkia. Matti ojensi kätensä vaimolleni minulle samalla virnistäen. Nyökkäsin ja sanoin ”Siitä vaan”.

Pyysin myös Tiinan tanssiin. Molempien parien vartalot painautuivat tiukasti toisiaan vastaan. En tosiaan ollut ajatellut siskoani seksuaalisesti, mutta ehkä odottavasta tilanteesta johtuen tunsin, miten kaluni alkoi taas seistä siskoni reittä vasten.

Matti oli taas jo vauhdissa ja näin, miten Matin toinen käsi kävi vaimoni hameen alla, kun Matti luuli, että emme katsoneet.

Yllätyksekseni tunsin, miten siskoni oli muuttanut tanssiasentoaan sen verran, että tunsin selvästi, miten hänen häpykumpunsa painautui hieroen vasten housuissani jököttävää kalua. Vilkaisin Tiinan kasvoja ja näin hänen kauniit kasvonsa ja sädehtivät silmänsä ja kuulin hänen kuiskaavan: ”Se seisoo taas…”

Samalla mieleeni iskeytyi ajatus kuin salama kirkkaalta taivaalta: Hitto vie, minähän olen ihan kuumana omaan siskooni! Sanoin siinä hänelle: ”Vihjaisin Marjutille, että voi naida Matin kanssa, jos haluaa, ja mua kiihottaa se niin helkkaristi.”

”Eikö mikään muu?” sisko kysyi. ”Minusta kun tuntuu niin mukavalta tuo jököttävä pikkuveitikkasi, ja minäkin sanoin Matille, että meidän kummankin puolesta voit mennä Marjutin kanssa sänkyyn.” Hitto, miten kiihottavalta siskoni lantion liike tuntui kalussani…

Sitten näin, miten vaimoni ohjaili tanssien Mattia kohti makuuhuonettamme. Tuntui, että kaluni kasvoi entisestään housuissani, kun ajattelin, että kohta vaimoni saisi vierasta kyrpää. Tiinan ja minun tanssityylikin oli jo ajat sitten ohittanut sopivaisuuden rajat. Siskoni lantio painautui rytmikkäästi seisovaa kaluani vasten ja hänen molemmat kätensä olivat kietoutuneet niskani ympäri sormien aikaansaadessa hivellen väreitä niskaani. Omat käteni vaeltelivat pitkin siskoni selkää ja puristelivat mehukkaita pakaroita. Siskoni taisi olla samanlainen kuin vaimoni, joka rakasti seksikkäitä alusasuja, sillä tunsin selvästi sormillani stringien painuvan pakaroiden väliin.

Tunsin, miten Tiinan huulet hapuilivat kaulakuoppaani ja kuulin hänen kysyvän: ”Onkohan ne jo sängyssä?”

”Käydään kurkistamassa”, vastasin ja irrotin tanssiotteeni ja tartuin siskoani kädestä vetäen häntä kohti makuuhuoneen ovea. Hiivimme hiirenhiljaa ovelle sisko edessäni ja minä hänen takanaan.

Ihan rehellisesti sanoen pieni mustasukkaisuuden pistos kävi lävitseni, kun näin ovenraosta Matin ja vaimoni 69-asennossa aviovuoteessamme. Marjutilla Matin kalu syvällä suussaan ja Matti nuolemassa vaimoni posliinia innolla.

Tunsin ja kuulin, miten Tiina vetäisi syvään henkeä. Seisoimme hievahtamatta katsomassa tuota kiimaista näkyä. Yhtäkkiä tunsin, miten Tiinan käsi puristui hurjassa seisokissa olevalle kalulleni housujeni läpi. Vedin siskon hiljaa pois ovensuusta ja käänsin hänet itseäni vasten kuiskaten hänen korvaansa: ”Olisiko sinusta kauheen väärin, jos mekin tehtäisiin noin?”

”Arvaapa, rakas veli”, hän vastasi painaen samalla kutsuvat huulensa kiihkeään suudelmaan omille huulilleni. Tuntui aluksi jotenkin hassulta suudella omaa siskoa, mutta äskeinen näky ja koko illan jatkunut hienoinen seksuaalinen flirttailu saivat minut unohtamaan kaiken muun. Kielemme ja huulemme kietoutuivat ihanaan pitkään, kiihkeään suudelmaan.

Kun hieman hengähdimme, talutin Tiinan vierashuoneeseemme ja kaaduimme sängylle. Jatkoimme suutelua, ja Tiina repi innolla vyötäni ja sen myötä vetskariani auki. Lopuksi tunsin, miten hänen viileä kätensä kietoutui kovana sykkivän kullini ympärille. Sisko vei päänsä alas ja kohta tunsin, miten kuumat huulet hyväilivät aluksi vaativasti terskaani ja myöhemmin koko kaluani. Olihan uskomaton tunne! Oma sisko kaluni syvällä suussaan, ja minä vastaavasti työntelin innokkaana sormiani takaapäin housujen raosta sisareni kiimaiseen kosteaan pilluun. Pikkuhiljaa käänsin asentoani ja lopuksi käänsin siskon reiden pääni yli, niin että pääni oli siskon hameen peitossa ja siellä hämärässä näin stringien painautuneen sivuun, niin että kosteutta tihkuva siskon pillu suorastaan huusi kieleni kosketusta. Painoin Tiinan lantiota alemmaksi niin, että kieleni ylsi noille kiimaisille huulille.

Hetkessä kieleni lipoi Tiinan pillua yhtä innolla kuin hänen huulensa imivät kaluani. Vaikka humala suhisikin päässäni enkä yleensä humalapäissäni lauennut millään, niin nyt tunsin, että en kauaa kestäisi ja kuiskin siskoni hameen alta: ”Kohta tulee, kohta tulee”.

”Odota, vielä vähän… Nuole, nuole mua”, siskoni vastasi.

Kieleni nuoli pitkin vedoin, syöksyen välillä tikan iskujen tahtiin kuumaan häpyyn. Lopulta kaivoin sormeni siskoni strigien alle ja painoin etusormeni hänen anukseensa. Tähän hän ikään kuin räjähti, sillä hänen lantionsa aloitti hillittömän tärinän ja vapinan. Samalla kaluni paisui entisestään ja syöksi kuumaa spermaa siskoni suuhun. Hän ei vetäytynyt pois, vaan nieleskeli urheasti jokaisen tipan, mitä kullini sylki.

Lopulta sisko valahti päälleni ihan rättinä. Pääni jäi ikään kuin vangiksi siskon reisien väliin, mutta en välitttänyt, sillä niin tyydytetty oloni oli. Hetken kuluttua käänsin siskon pois päältäni. Näky, jonka näin, oli aika huvittava. Housuni ja kalsarini sen verran alhaalla, että kaluni oli juuri paljaana, siskoni hame lantiolla ja muutama spermatippa valahtaneena alas huulilta hänen punoittaville poskilleen.

”Onpas meillä ollut kiire, kun ei enempää vaatteita pois saatu”, sanoin siskolleni. Tiina hymyili raukeasti ja silitti kädellään uinuvaa kaluani.

”Se oli ihanaa. Olen aina toivonut, että Mattikin hyväilisi peppuani, mutta hänestä se on jotenkin likaista eikä hän suostu sellaiseen.”

Nousimme ylös ja hiivimme katsomaan Marjutia ja Mattia, jotka nukkuivat alasti sylikkäin onnellista tyydytettyä unta.

Riisuuduimme ja kävimme pesulla. Ennen kuin uni vei meidät yhteisessä vuoteessa, sisko kertoi, että hän oli joskus rakastellessaan fantasioinut seksistä minun kanssani ja jopa kertoneensa siitä Matille, joka oli kysellyt joskus vaimonsa fantasioiden kohteesta.

No, fantasiat ovat fantasioita, mutta on vielä kivempaa, kun ne joskus toteutuvat. Että tällaistakin parinvaihtoa voi tapahtua. Siitä yöstä ei enempää, mutta odotan innolla seuraavaa vierailuamme heillä tai heidän meillä.

Myöhemmin vietimme vaimoni kanssa ihania, kiihkeitä ja himokkaita rakasteluhetkiä muistellen siskoni ja hänen miehensä vierailua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *