Kiimassa omaan siskoon

Olin silloin 19-vuotias. Kuvankaunis siskoni oli juuri täyttänyt 16 vuotta ja oli juuri puhjennut kukkaansa. Hänellä oli ihanat pyöreät muodot, normaalikokoiset rinnat ja täydellinen päärynänmuotoinen pylly.
Eräänä iltana olimme kolmestaan pikkuveljeni kanssa kotona. Vanhemmat olivat lähteneet viikonlopuksi kylpylään. Olimme juuri saaneet pikkuveljeni nukkumaan ja tulimme alakertaan. Siskoni, nimeltänsä Jenni, halusi ruveta katselemaan vanhoja valokuvia, joten hän otti yhden valokuvalaatikon syliinsä ja laskeutui minun eteeni lattialle selaamaan laatikossa olevia perhevalokuvia. Vahingossa hän kuitenkin töytäisi tuolla laatikolla minua käsivarteen ja terävä kulma rapaisi siihen naarmun. Minä parkaisin, “AI! Kato ny, mitä sä teit” ja Jenni meni vain lattialle istumaan minun eteeni selkä minuunpäin käännettynä. Minä rupesin kiusoittelemaan häntä kostoksi.

Tökin häntä ohuen, lyhyen yöpaitansa läpi sormella kylkiluiden väliin ja hän kirkaisi joka kerta. Sitten rupesin kutittamaan häntä kyljistä ja hänen lämpimän ihonsa koskettelu loi väristyksiä, joita en ollut osannut aavistaakaan tulevan. Niinpä hellitin otteitani ja aloin sivellä häntä joka puolelta. Siskoni ei vastustellut, katsoi minua vain hämmästyneenä ja viimein nojautui minuun. Minä ryhdyin suutelemaan hänen kaulaansa ja korvannipukoitansa ja vein käteni hänen vatsalleen ja rupesin laskemaan sitä hiljalleen alemmas kohti yöpaidan helmaa. Minkäänlaista estelyä ei tullut hänen suunnaltaan, joten tartuin yöpaidan helmaan ja vetäisin sen yläkautta hänen päältään pois. Ihanat, tummanvihreät pitsiset pikkuhousut ja rintaliivit olivat enää hänen päällään.

Jatkoin hänen hyväilyään. Vein käteni hänen pikkuhousuillensa ja hankasin hänen klitoristaan pikkuhousujen läpi. Se tuntui jo kuumalta ja märältä. Hetken kuluttua tungin käteni hänen pikkuhousuihinsa ja tunsin hänen ihanan karvapehkonsa, joka oli tosin siistitty bikinejä varten. Sitten löysin hänen huulensa ja upotin keskisormeni hänen vakoonsa ja vetelin sitä edestakaisin huulien välissä.

Jennin pillu kävi aina vain märemmäksi ja hänen voihkinansa koveni. Sitten upotin keskisormeni hänen emättimeensä ja hän huokaisi syvään. Aloin pumpata sormeani samalla, kun hän riisui omia pikkuhousujaan. Minä toisella vapaalla kädelläni aukaisin hänen rintaliivinsä ja heitin ne pois, jolloin pääsin hyväilemään hänen ihania rintojaan. Jenni käänsi päätään minua kohti ja yllätyin hieman, kun hän tunki kielensä minun suuhuni ja aloitimme minuutteja kestäneet kielileikit toistemme suissa. Minun sormeni pumppautui yhä syvemmälle hänen märkään läpeensä ja viimein lopetimme suutelun ja minä tiputtauduin sohvalta hänen viereensä ja käännyimme 69-asentoon. Hän riisui farkkuni ja veti kovan kaluni esiin ja alkoi imeä sitä hanakasti sekoittaen minun ajatuksenikin. Niin ihanalta se tuntui. Minä puolestaan ryhdyin nuolemaan hänen märkää klitoristaan. Hän maistui niin hyvälle, että nuolin hänelle useita orgasmeja. Hänen vartalonsa tärisi nautinnosta ja tämä vaikeutti hänen suihinottoaan.

Minä keskeytin homman kuiskaamalla hänen korvaansa, “Haluun tulla sun sisääs”. Välittömästi hän kääntyi minun päälläni ympäri ja suutelimme jälleen. Tartuin kulliini ja ohjasin sen Jennin häpyhuulien välistä hänen ihanaan lemmentunneliinsa. Jenni oli uskomattoman tiukka ja hän voihki, kun työnsin kulliani syvemmälle häneen. Sitten tunsin esteen, joka “popahti” pois ja kuuma aalto pyyhkäisi kulliani. En ollut uskoa, että siskoni antoi minulle neitsyytensä! Hän sanoi, “Anteeksi, etten kertonut…” Minä taas olin onneni kukkuloilla… Vihdoinkin saisin neitsyttä…
Kysyin Jenniltä, “Sattuuko sinuun? En ole ikinä tehnyt tätä neitsyen kanssa.” Hän vastasi, “E-eeeih…” ja aloitti hurjan ratsastuksen minulla olohuoneen matolla. Hänen voihkinansa oli pakko kuulua yläkertaan asti ja pelkäsin, että pikkuveljemme heräisi ja yllättäisi meidät “housut kintuissa”.

Jennin pillu oli niin tiukka, että en kestänyt kovin kauan sitä kyytiä. Hän sai täristen jälleen orgasmin. Hänen vielä täristessä minäkin sain tarpeekseni ja annoin sperman ryöpsähdellä hänen uumeniinsa. Kuuman sperman tuntiessaan Jenni sai pienen jälkiorgasmin. Lysähdimme toistemme päälle, minun kullini vielä Jennin sisällä.

Tunsin, kuinka sperma alkoi valua pieninä noroina ulos hänen pillustaan minun kiveksieni kautta olohuoneen matolle. Nostin hänet pois päältäni ja laitoin viereeni makaamaan. Hän oli aivan puhki. Minä nostin hänen jalkaansa ja nuolin omat valuvat spermani pois hänen pillustaan ja reisiltään ja sanoin, “Ettei matto likaannu”. Suurin huoleni oli, ettei pikkuveljemme heräisi. Jennikin siitä sitten tokeni ja keräsimme vaatteet lattioilta ja menimme yhdessä suihkuun.

Suihkussa Jenni aloitti pesemällä jo lopahtaneen kullini, mutta kun hänen vikkelät sormensa ja kuuma suunsa olivat tehneet hommansa, minä olin jälleen elämäni kunnossa. Hän nojautui lavuaariin ja minä työnnyin hänen sisäänsä jälleen kerran. Otin hänet suhteellisen rajusti lavuaaria vasten ja hän saikin pikimmiten orgasmin ja minäkin laukesin hänen sisäänsä. Sitten minä aloin pestä häntä, joka puolelta ja kun käteni saavutti hänen pillunsa, kiinnitin huomiota sen huolelliseen pesuun ja yllättäen hän “jostain kumman syystä” sai taas orgasmin, joka sai hänen jalkansa notkumaan.
Pesimme itsemme loppuun, puimme ja menimme olohuoneeseen kuin mitään ei olisi tapahtunut. Pikkuveljeni köpötteli alakertaan ja tuli ihmeissään katsomaan vielä pöhöttynyttä Jenniä ja minua. Hän kysyi, “Miksi Jenni kirkui niin täällä?” Minä olin ihan paniikissa, kunnes Jenni pelasti tilanteen sanomalla, “Minä kaaduin ja satutin jalkaani.” Pikkuveli sanoi, “Aijaa” ja lähti takaisin yläkertaan. Minä huokaisin ja katsoin Jenniä silmiin. Heti kun pikkuveljemme oli päässyt yläkertaan, hän otti minua kaksin käsin päästä kiinni ja jälleen suutelimme kiihkeästi. Jenni sanoi, “Se oli ihanaa… Toivottavasti teemme tämän vielä uudestaan joskus…” Minä olin ällikällä lyöty ja kakaisin, “Tottakai, siskoseni”. Sisarrakkautta parhaimmillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *