Isin kiimaiset tytöt lesboilee

Milla kiemurteli kotona sängyssään raottaen varovasti silmiään. Hän sulki silmänsä uudestaan toivoen, että äskeinen uni olisi jatkunut. Turhaan. Hän avasi silmänsä ja siristeli aamuauringon paistaessa kirkkaana makuuhuoneen verhojen välistä.
“Oooooh”, hän haukotteli pehmeästi venytellen käsiään. Lämmin aalto kulki läpi kuuman neitseellisen teinivartalon hänen laskiessa kädet pienille rinnoilleen.
Hänen nänninsä kovettuivat ja väristys pillussa sai lantion nytkähtämään. Malttamattomana kiimasta hän potkaisi peittonsa sängyn jalkopäähän ja vetäisi pinkin yöpaitansa päänsä yli paljastaen vaalean koskemattoman vartalonsa.

Hän alkoi hieroa paljaita teinirintojaan, hengitys alkoi madaltua huokailuksi. Hänen silkinsileä ihonsa tuntui olevan kuin tulessa.

“Ah”, hän mumisi, maaten selällään. Hänen kirkkaat, siniset silmänsä katselivat alas rintoihin ja niitä hieroviin käsiin. Näytti melkein kuin jonkun muun kädet olisivat hieroneet hänen rintojaan. Hän puristi rinnat yhteen ja huokaisi. Reidet puristettuna yhteen hän tunsi, kuinka pillumehut kostuttivat jo pikkuhousujen etumusta.

Toisen käden yhä leikitellessä rinnoilla, Milla siirsi toisen pikkuhousuilleen. Kiusaten itseään hän työnsi käden housuun ja leikitteli pumpulinpehmeillä, vaaleilla häpykarvoillaan. Hän nosti polvia hieman koukkuun ja levitti reitensä aivan levälleen.
“Mmmm”, hän myhäili työntäessään etusormeaan hieman häpyhuultensa väliin. Siellä oli todella kosteaa. “Oooooh!” Hänen lantionsa nousi klitoriksen saadessa pienen kosketuksen. “Unnnn!”
Varovasti hän alkoi hieroa klitorista. Kieli tuli hieman ulos yhteen puristettujen huulien välistä. Lämpimät kiimanesteet kasteli sormet ja ihana kiimaisen pillun tuoksu nousi nenään saaden pään pyörälle.

Hän riisui pikkarinsa paljastaen kauniin teinipillunsa. Hän sulki silmänsä kuvitellen, että hänen isänsä katseli häntä sängyn jalkopäässä. “Ooooh, isi. Katso minua.” Se oli kiimainen ja kaukainen kuiskaus.

Hän levitti jalkansa ja raotti häpyhuulia. Nyt neitsytpillu kimmelsi punaisena täysin avoinna. “Isi, se on niin kostea”, hän kuiskasi. Nipistäessään herkkää klitorista väreet kulkivat pitkin hänen kehoaan.

Pitäen jalat erillään Milla kääntyi polvilleen ja levitti tiukan perseensä pakaroita. “Katso isi”, hän mumisi tyynyynsä. Hän paljasti ryppyisen pinkinruskean persereikänsä. Kostea pillu oli myös houkutteleva näky näin takaapäin.
“Olen niin kiimassa!” hän kiljaisi laskeutuessaan vatsalleen. Hän työnsi kädet vartalonsa alle kosketellakseen klitorista. Jälleen kuumat väristykset kulkivat läpi kehon ja neitsytpillun. Levottomat sormet alkoivat olla aivan lämpimässä eritteessä.

Sekaisin himosta Milla pyörähti pois sängystä ja käveli epävarmasti suuria peiliovia kohti. Sinisillä silmillään hän tarkasteli peilissä olevaa kuumaa teinitytön vartaloa. Hän pyöritteli päätään toivoen rintojensa olevan suuremmat, lantion hieman muodokkaamman ja silkinpehmeä vaalea häpykarvoitus olisi voinut olla hieman paksumpaa. “Voi”, hän huokaisi. Hän puristi rintojaan yhteen saaden ne näyttämään hieman suuremmilta.
“Unnnn.”
Lämpö pillusta alkoi jälleen levitä täyttäen hänet väreilevällä kiiman tunteella. Hän hyppäsi takaisin sänkyynsä, koska ei halunnut enää katsella peilikuvaansa tietäen, että isä ei olisi koskaan seksuaalisesti kiinnostunut tällaisesta pikkutytöstä. Isälle kelpaisi vain aikuinen nainen ja Milla tiesi olevansa aivan liian nuori. Sitä paitsi kyse oli hänen omasta isästään.

Selällään maaten hän alkoi jälleen leikitellä jalkovälissään. Vartalo värisi sormien hieroessa hapuillen sykkivää klitorista. “Oi… oh… oh”, huohotus voimistui. Viattomat kasvot punastuivat kiihotuksesta.

Milla hieroi yöpöydän laatikossa säilyttämäänsä kylpysaippuaa pienille rinnoilleen. Sylkeen ja alapäästä tulevaan eritteeseen sekoitettuna Milla sai aikaa hieman vaahtoa. Vaahto pursusi kivasti rintojen välissä ja valui alas kohti jalkoväliä. Vaahto kasteli myös vähän lakanoitaan, mutta siitä Milla ei juuri nyt välittänyt. Hän nielaisi tyhjää, lantio vavahteli. “Aaaah.”

Hänen nuori vartalonsa alkoi nytkähdellä epäsäännöllisesti. Pillussa tuntui, kuinka kermainen neste valui sykäyksittäin ulos neitseellisen tiukasta panoreiästä.
Jalkojen liikehtiessä levottomasti Milla alkoi nopeasti lähestyä huippua. Toinen käsi vatkasi klitorista ja yksi sormi toisesta kädestä liikkui hitaasti tiukassa, kosteassa paikassa. Nännit olivat kovat ja turvonneet pilkottaen rintojen päällä olevan vaahdon seasta. Hän nousi täristen istumaan. Orgasmi oli tulossa ja se sai hänet haukkomaan henkeä. “Ah, ah!” voihkiminen alkoi olla äänekästä, Siniset silmät laajenivat. “Ooooh, kohta tulee!”

Sormet liikkuivat kiihtyvällä vauhdilla klitoriksella ja pillussa. “Oh oh”, hän voihki yrittäen pitää äänensä matalalla. Milla ei halunnut herättää siskoaan, joka nukkui viereisessä huoneessa, vai nukkuiko enää. “Iiiiih… Tulee… Tulee…”

Kuuma orgasmin aalto täytti Millan tärisevän ja kiemurtelevan vartalon. Lantionpohjan lihakset supistelivat ylikuumaa pillua yrittäen lypsää kuiviin kuvitteellista kyrpää. “Ah ah”, orgasmin ihana tunne alkoi poistua vartalosta.
Hän nousi sängyn reunalle istumaan. Lämmintä nestettä valui yhä pillusta. Vaahto valui rinnoilta alas pilluvakoon ja siitä lakanalla laajenevaan tummaan kosteusläikkään. “Ooooh, isi. Haluan sinua.”

Outo lämmin väre alkoi jälleen täyttää alapäätä. Hän heittäytyi takaisin selälleen, pää heittelehti puolelta toiselle. Pään äkkinäiset liikkeet saivat vaaleat pitkät hiukset tulemaan kasvoille. Niska jännittyi ja selkä kääntyi kaarelle toisen perättäisen orgasmin lävistäessä hänet. Rinnat hytkyivät, lantio tärisi. Hän kiemurteli sängyllä pienen vartalon ottaessa vastaan toisen, jopa edellistä voimakkaamman orgasmin.

Milla aloitti jälleen hieroa pillua raivokkaasti kolmannen orgasmin toivossa. Hän runkkasi rajusti ja kääntyi vatsalleen. “Iiiiih,” kirkaisut vaimenivat tyynyyn. Hän työnsi lantiotaan patjaa vasten puristaen klitoriksen sormiaan vasten. Ihanat teinipakarat tärähtelivät lantion liikkuessa raivokkaasti. Kuuma liha sotkeutui pillunesteisiin.

“Oh… oh… ahhhh!” Hän painoi hikisen vartalonsa patjaa vasten rutistaen pienet rinnat littanaksi. Polvet kääntyivät koukkuun Millan runkatessa rajusti patjaa vasten painautuvalla kädellään. Peppu kohoili ja pyöri villisti. Kuuma orgasmi tuli jälleen räjähtäen, mutta nyt edellisiä vaimeampana. Sänky natisi Millan kiemurrellessa jo kolmannen orgasmin kourissa. Milla puri tyynyä, ettei olisi kirkaissut liian voimakkaasti.

“Ahhhh!” Nuori vartalo jäykistyi, vapisi ja lopuksi rentoutui niin, että vartalo näytti sulavan osaksi patjaa. Hengästyneenä hän makasi aloillaan, vielä sekaisin kolmesta ihanasta orgasmista. Olo tuntui heikolta, mutta nuori kiima ei ollut vieläkään saanut täydellistä tyydytystä.
Millan isosisko seisoi ovella, joka erotti siskosten huoneet toisistaan. Hänellä oli yllään vain pikkuhousut. Hänen rintansa olivat paljaana. Ne olivat paljon suuremmat ja täyteläisemmät kuin pikkusiskolla. Sari köhi äänekkäästi ja alkoi kikattaa tyttömäisesti. Milla nosti päätään. Hän oli shokissa nähdessään siskonsa ovella. Nopeasti pelokas ilme kasvoilla muuttui vihaiseksi.
“Miten pitkään olet vakoillut minua?”
“Tarpeeksi pitkään nähdäkseni, kuinka sotkit lakanasi”, Sari sanoi kävellen sisään huoneeseen. “Heräsin, kun kuulin sänkysi natisevan… ja kuulin minä muutakin.”
“Aoitko kertoa isälle”, Milla kysyi. Pelon ja jännityksen tunne valtasi hänet.

“Miksi kertoisin?” Sari vastasi. Hän hyppäsi pikkusiskonsa sängylle. Muhkeat pystyrinnat jäivät pomppimaan seksikkäästi sängyn jousituksien antaessa myöten. Milla tuijotti kateellisena siskonsa suuria rintoja ja punastui tajutessaan, että katse ei ollut jäänyt isosiskolta huomaamatta. Hän tajusi samalla olevansa itsekin alasti pillumehujen kastelemassa sängyssä siskonsa kanssa. Edeltäneen kiimaisen aktin tuoksu oli edelleen ilmassa.

Sari mursi jään. “Sulla taitaa olla aika märkää jalkovälissä?” hän kysyi. Ääni oli kiusoitteleva. Hänen säihkyvissä vihreissä silmissään oli viekkautta.
“Olen aika kiimainen pikkusisko,” Milla naurahti levittäen samalla jalkojaan. “Katso itse.”
Sari vuorostaan jäi tuijottamaan pikkusiskonsa jalkoväliä. Kosteana kiiltävä ja lähes karvaton neitsytpillu oli jumalainen näky. Sarin pillussa värähti.
“Entäs sinä?” Milla töksäytti. “Onko sinullakin pimppi märkänä?”
Sari katsahti jalkoväliinsä ja riisui pikkarinsa. “Herään joka aamu samalla tavalla… kuumana ja kiimaisena.”

Milla nousi istumaan. Hänen pienet kiinteät tissinsä tärähtivät. Hän alkoi nuoleskella huuliaan kiimaisesti nauttien isosiskonsa punertavien pillukarvojen näkemisestä.

“Oletko vielä neitsyt?”
Sari nyökkäsi. “Tulen varmaan aina olemaankin,” hän huokaisi. “Oletan, että sinäkin olet vielä koskematon.”
Milla veti kätensä alhaalta ylös pitkin märkää vakoaan sotkien sormet eritteisiinsä. “Haaveilen kyrvästä sisälläni kaiken aikaa,” hän myönsi. “Voisi olla kivaa leikitellä vähän yhdessä”, Milla ehdotti. “Voisin leikkiä poikaa.”
Sari tuli aivan siskonsa viereen ja kietoi kätensä hänen ympärilleen. “Tästä tulee hauskaa.”

Milla suli isosiskonsa käsivarsille. “Oletko tehnyt tätä aikaisemmin?” hän kuiskasi.
“Olen minä joskus leikitellyt kavereitteni kanssa”, Sari sanoi. Hän alkoi hieroa vartaloaan pikkusiskoaan vasten. “Pilluni on aivan kostea.”
“Niin minunkin!” Milla tokaisi. Hän kumartui kohti siskonsa huulia. Kieli tuli ulos Millan raollaan olevilta huulilta. Sari nielaisi ja alkoi imeä siskonsa kieltä. Hän liikkui hieman pakottaen reitensä pikkusiskonsa jalkojen väliin. Lämmin ja kostea pillu tuntui hänen polvessaan. “Unnnn”, Milla mumisi. Hän runkkasi liu’uttaen pilluaan pitkin siskonsa silkinpehmeää reittä. Heidän huulensa erosivat. “Ooooh, Sari. Tämä tuntuu aivan mahtavalta.”
“Se tulee olemaan vielä parempaa!” Sari tiesi. “Hitto, sinä olet tosi märkä. Sotket jalkani mehuillasi.”

“Mmmmm, tiedän”, Milla mumisi. Hän tunsi, kuinka pillu eritti jatkuvasti lisää tuota kermaista kiimanestettä. Milla työntyi aivan ylös siskonsa reittä pitkin koskettaakseen polvella hänen pilluaan. “Tunnut olevan kosteana jo itsekin.” He painautuivat toisiaan vasten, rinnat puristuivat yhteen ja he tunsivat toistensa kovat nännit. Lantiot tärisivät ja pillut sykkivät kiimasta erittäen nesteitään. He suutelivat kiihkeästi tutkien kielillään toistensa limakalvoja. He vetäytyivät jälleen erilleen. Milla tuijotti siskonsa upeaa naisellista vartaloa, kun hän nousi ylös sängystä.

“Olen kyllästynyt pussailuun. Haluan tehdä enemmän.” Sari tasasi hengitystään. “Jos sinulla olisi kyrpä, saisit viedä neitsyyteni.”

Milla tuli sängyn reunalle ja alkoi nuolla siskonsa isoja mutta terhakoita rintoja. Hän nuolaisi turvonnutta nänniä. “Minulla ei ole mulkkua, joten suuni saa tehdä likaisen työn.”
“Ahhhh!” Sari voihkaisi. Hän värisi odottaen pikkusiskon tekevän hänelle hyvää. “Ime niitä, pikkulutka. Ime ja pure niin kuin pojat tekisivät.”
“Niin aioinkin”, Milla kuiskasi. “Nuolen ja imen jokaisen kohdan vartalostasi, kunhan teet sitten saman minulle.”
“Kyllä”, Sari sanoi malttamattomana kiimasta. Hän levitti jalkojaan ja hamuili Millan kirsikan mallisia rintoja. Hän rutisteli niitä saaden pikkusiskonsa voihkimaan. “Tee minut hulluksi kiimasta.”

Millan pää oli pyörällä. Hän otti mukavan asennon sängyn reunalla istuen ja alkoi leipoa isosiskonsa upeita rintoja. Siniset silmät tuijottivat himokkaasti vaaleanpunaisia nännejä. Saman tien hän otti toisen nännin suuhunsa ja alkoi imeä.
“Ahhhh!” Sari voihkaisi. “Pure! Pure!”
Milla alkoi olla järjiltään. Isosiskon tissien leipominen teki hänet hulluksi. Hän herkutteli Sarin kirsikkamaisilla nänneillä saaden ne entistä kovemmiksi. Hän levitti sylkeään Sarin sileälle iholle. Taitava kieli työskenteli noiden suurien rintojen joka sentillä.
Sari heittäytyi selälleen sängylle ja levitti jalkansa. Punoittava pillu aukesi pikkusiskon nähtäväksi. Pillumehut valuivat persvakoon ja sotki sisäreidet Sarin puristaessa jalkansa taas yhteen. “Ooooh, pure minua, Milla. Pure isoja rintojani.”

Milla alkoi käytellä hampaitaan. Hän näykki siskonsa nännejä, puri ja imi sileää vaaleaa ihoa saaden sen punertamaan. Hetkessä Sari oli aivan ekstaasissa. “Ooooh, Milla! Milla!”

Sari laski kätensä sivuille ja rutisti lakanaa nyrkkeihinsä. Pillussa tuntui voimakas sykäys joka kerran, kun pikkusisko näykkäsi tai imaisi hänen nännejään. “Pilluni on niin kostea…”

Milla nosti päätään ja näki, mitä oli tehnyt siskonsa muhkeille rinnoille. Huohottaen kiihkeästi hän kiipesi Sarin päälle reidet levällään ja laskeutui Sarin pitkän viehkeän jalan päälle. Hän alkoi jälleen hinkata itseään isosiskonsa polvea vasten. “Tämä tuntuu taivaalliselta, Sari!”
“Niin minustakin”, Sari vastasi katsellen, kun pikkusisko ratsasti kiiman vallassa hänen polvellaan.
Millan lantio värisi. Hänen pienet rintansa hytkyivät ja nännit tuntuivat olevan räjähtämispisteessä. “Olen märkä pikkutyttö… Jeesus, Sari. Minä kastelen polvesi.”
“Tunnen sen kyllä!” Sari vastasi. Hän alkoi painaa polveaan vasten tuota pikkupillua ja katseli pikkusiskonsa himokasta ilmettä. Milla voihkaisi, melkein horjahtaen siskonsa polvelta.
“Jeesus, Sari. Olen kiimainen pikkulutka!”

“Älä unohda minua, Milla. Lopeta se jalkani nylkyttäminen ja nuole pilluani!” Sari tärisi kiimasta. Hän tunsi pillunsa olevan todella kuuma ja kostea. “Nuole pilluani! Tee minulle hyvää!”

Sekaisin himosta ja orgasmin partaalla Milla laski isosiskonsa jalan haaroistaan ja laskeutui hänen eteensä ihastelemaan näkymää. Milla tuijotti ahnaasti siskonsa levitettyä jalkoväliä kiihottuen erityisesti trimmatusta punaisesta karvoituksesta. “Sitten sinä nuolet minua… jooko?” Sanat tulivat syvän huohotuksen seasta.

Markku kuuli ääniä tytärtensä makuutiloista ja kiipesi portaat yläkertaan. Uteliaisuuttaan hän vilkaisi Millan huoneeseen. Hän ei meinannut uskoa näkemäänsä. Hän nielaisi ja tuijotti kahta alastonta tytärtään. Välittömästi hänellä alkoi seisoa, housuissa alkoi olla todella ahdasta. Hänen katseensa vaelsi pitkin Millan nuorta hiestä ja muista nesteistä kiiltävänkosteaa vartaloa. Huomaamatta ei jäänyt myöskään vanhempi tytär, joka makasi nuoremman edessä jalat levällään kuin kiimainen huora.
“Joo joo, nuole minua nyt”, Sari aneli. “Nuole isosiskoasi!” Hän kosketteli omia täyteläisiä rintojaan.

Milla nautti tilanteesta, kun isosisko joutui anelemaan häntä. Hän päätti hieman kiusoitella siskoaan. “Odota hetki”, hän sanoi viettelevästi. Milla työnsi etusormensa siskonsa märkään, sykkivään pilluun. “Nuolen sinua, kun minulle sopii.”
Kireään pilluun työntyvä sormi sai Sarin vääntelehtimään. “Sinä pikkuhuora”, hän mumisi. “Nuole pillua ja lopeta tuo kiusaaminen.”

Millalla ei ollut aikeita lopettaa pikku peliään. Hän nipisti Sarin klitorista saaden hänet kirkaisemaan äänekkäästi. “Sinun olisi paras pitää pienempää meteliä tai isä kuulee meidät.”
“Saatanan pikkuhuora!” Sarin äänessä alkoi olla epätoivoa.
“Niin olenkin”, Milla vastasi. “Olen pikkuhuora, joka nuolee pilluasi ja saa sinut tulemaan. Sinun olisi parasta olla kiltti minulle.”
“Lupaan olla”, Sari lepytteli. “Teen mitä vain haluat.”
Milla hieroi siskonsa pillua, nipisteli kovaa klitorista ja leikitteli välillä sormellaan tuossa kireässä neitsytkolossa. “Lupaatko nuolla persereikääni?”
“Kyllä”, Sari voihki. “Mitä vain! Mitä vain!”

Milla väänsi klitorista sormiensa välissä, sitten laskeutui vatsalleen. Hän alkoi nuoleskella pillumehuista märkiä sisäreisiä. Millan omakin pillu tihkui nesteitään. Hän imi ja nuoli Sarin reisiä ja pikkuhiljaa kiusoitellen lähestyi tuota ylikuumennutta pimppiä.

Sarin selkä vääntyi kaarelle kiimasta ja tissi hytkyivät. Hän painoi kyntensä lakanoihin. Hän työnsi lantiotaan vasten pikkusiskonsa kasvoja toivoen tuon tuskallisen mutta niin ihanan kiusoittelun loppuvan. “Pillusta”, hän rukoili. “Nuole!”
Hetken Milla vain tuijotti siskonsa pillua. Se oli punainen, eritteiden liukastama ja kiilsi kosteana ja houkuttelevana kiimanesteiden valuessa taukoamatta. Hän nielaisi syvään. Siniset silmät kiilsivät himosta.
“Nuole minua!” Sari kirkui. Hän työnsi lantiotaan voimakkaasti ylös, perse nousi irti lakanoista. Hän väänteli lantiotaan vaikeroiden malttamattomana saada siskonsa kieli kuumaan pilluunsa. “Ala nuolla!”

Milla työnsi kätensä Sarin perseen alle upottaen kyntensä pehmeään lihaan. Hän laski suunsa pillulle ja alkoi imeä. Sari voihki. Hänen vartalonsa liikkui villisti. “Ooooh, Milla! Milla!”
Lämmin pilluneste valui pitkin Millan leukaa. Hän imi paksua eritettä suuhunsa. Isosiskon pillun maku teki hänet entistä kiimaisemmaksi ja hänen oma pillunsa alkoi sykkiä epäsäännöllisesti lypsäen kuviteltua kyrpää.
“Ime”, Sari voihki. “Ooooh, ime minua, Milla!” Hän heittelehti sängyllä ja pillu valutti nesteitään. Tuntui kuin pillu olisi imetty irti hänestä. “Oooh, Milla!”

Martti katseli uskomatta vieläkään näkemäänsä. Hänen lapsensa, molemmat viattomat pienokaiset siinä silmien alla, käyttäytyivät kuin kaksi kiimaista huoraa. Näky sai noiden pikku kiimakoiden isän sekaisin. Hän alkoi hieroa kivikovaa kyrpäänsä housujensa läpi ja työnsi ovea hieman enemmän auki saadakseen paremman näkyvyyden.

Milla pyöritteli kieltään siskonsa liukkaiden häpyhuulien välissä. Hän otti ahnaasti suuhunsa pillusta valuvia nesteitä niellen ne samalla, kun kieli koitti työntyä mahdollisimman syvälle neitseelliseen pillunreikään. Hän puristeli siskonsa pakaroita saaden hänet kirkumaan ja vääntelehtimään sängyllä.

Sari väänsi selkänsä kaarelle, pyöritteli lantiotaan ja painoi pilluaan kohti Millan naamaa. “Klitorista, Milla! Ime klitorista!” Milla painoi suunsa tiukasti vasten Sarin märkää pillua ja imi lämmintä nestettä suuhunsa. Hänen sormensa raapi herkkiä pakaroita, kun hän työnsi sormia persvakoon ja kohti tiukkaa ryppyreikää. Sari kirkaisi, kun hänen siskonsa sormet tavoitti persereijän. “Ooooh, ei”, hän vinkui. Ei sinne!” Liian myöhäistä. Millan etusormi työntyi sisään tuohon tiukkaan onkaloon. Hän alkoi väännellä sormeaan siskonsa peräaukossa. Hän työnsi toisenkin sormen vaivoin kireään anukseen aloittaen nussia sormilla siskonsa ryppyreikää samalla, kun kieli työskenteli pillussa.

Sarin silmät laajenivat. Kivulias anaaliin sormettaminen sekoittui ihanaan pillun nuolemisesta aiheutuvaan nautintoon. Se sai Sarin sekoamaan ja hän alkoi heittelehtiä raivokkaasti. Milla työnsi kieltään niin syvälle siskonsa pilluun kuin pystyi. Hän luuli tuntevansa ohuen immenkalvon kielensä kärjessä. Hänen kielensä kylpi lämpimissä nesteissä. Millan omakin pillu sykki, kun hän yritti painaa klitoristaan lakanoita vasten saaden hänet nuolemaan entistäkin kiihkeämmin siskonsa pillua. Sari nousi istumaan ja paiskautui heti takaisin makuulleen. Hän pyöritteli lantiotaan laajassa kaaressa. “Klitoriksesta! Kohta tulee!” Sari työnsi lantionsa äkisti eteen saaden klitoriksen osumaan siskonsa hampaisiin. Millan kasvot tulvivat Sarin pillumehuista. Hän väänsi sormiaan siskonsa anuksessa ja työnsi ne entistä syvemmälle. Sari voihki ja vääntelehti orgasmin lähestyessä. Milla imi siskonsa klitorista kovaa ja nussi sormilla perseeseen. Milla tiesi orgasmin olevan lähellä ja halusi antaa siskolle kovaa kyytiä.

“Ihanaa”, Sari voihki vaistoten, että Milla yritti antaa hänelle ihanan orgasmin. “Kohta tulee. Pure klitorista! Kohta tulee!” Sari oli sekaisin kiimasta. Hänen vartalonsa tärisi kliimaksin lähestyessä. Hän ei tarvinnut enää paljon tipahtaakseen orgasmin ihanaa kuiluun.

Milla näykkäsi veren täyttämän klitoriksen hampaidensa väliin. Siskonsa klitoris vangittuna hampaidensa väliin hän alkoi pyöritellä kieltään erityisen herkällä klitoriksen kärjellä. Milla ejakuloi voimakkaasti pikkusiskonsa kasvoille. Sarin keho vääntelehti ja jäykistyi. Hän tunsi orgasmin ihanan aallon. “Tulee! Tulee!” hän kirkui välittämättä siitä, kuka kuulisi kiimaiset huudot. “Milla! Nyt tulee!” Sari sekosi kiimasta. Hän takoi sänkyä nyrkeillään, sitten tarttui käsillään nilkoista ja levitti jalat aivan levälleen työnnellen samalla lantiota vasten siskonsa kasvoja.

Milla ei lopettanut. Hän jatkoi klitoriksen imemistä ja nuolemista. Eritteet valuivat hänen leuastaan alas lakanoihin. Milla liikutteli sormiaan rajusti isosiskonsa pepussa.

Sari heittelehti moninkertaisen orgasmin vallassa. Hänen lantionsa pyöriessä Millan sormet upposivat entistä syvemmälle peppuun. “Milla! Se ei lopu! Se ei lopu!” Milla ei halunnutkaan sen loppuvan. Ensi kertaa elämässään hän todella nautti seksistä. Isosiskon nuoleminen oli mukavampaa kuin itsensä sormettaminen oli koskaan ollut. Vielä hetken Milla nuoli ja imi siskoaan, kunnes hänen vartalonsa rentoutui ja hän lysähti sängylle siskonsa sormet yhä anuksessaan.

Se oli Sarin elämän tähän asti paras orgasmi… tai orgasmit, mutta ne olivat sulautuneet yhdeksi ihanaksi kliimaksiksi ja niiden määrää oli mahdoton laskea. Milla veti sormensa pois siskonsa pepusta ja nosti päätään hänen reisiensä välistä. Hän näki isosiskonsa tyydyttyneen ilmeen ja pillumehujen kastelemille kasvoille nousi leveä hymy. “Minun vuoroni.”

Martti oli avannut sepalustaan ja runkkasi nyt rauhallisesti täyteen mittaan paisunutta aikuisen miehen kulliaan. Hän katsoi koko näytöksen loppuun, kun hänen vanhempi tyttärensä vuorostaan nuoli pikkusiskolleen ihanan orgasmin. Hitaasti ja hiljaa hän käveli takaisin alakertaan ja hoiti vessassa käsityönsä loppuun. Hänen päässään jyskytti eikä hän saanut päästään tuota ihanien tytärtensä järjestämää näytöstä eikä tiennyt, kuinka siihen olisi pitänyt suhtautua.

“Minulla ei ole koskaan ollut näin ihanaa koko elämässäni,” Milla mumisi. “Aamiaisen jälkeen tullaan takaisin ja tehdään kaikki uudestaan.”
“Joo, kunhan isä lähtee ulos”, Sari sanoi. “Voi helvetti, me pidettiin muuten meteliä. Ihme, ettei isä kuullut.”
Milla vain kikatti. “Mitähän isä olisi tehnyt?”
“Antanut sinulle piiskaa tuolle pikku perseellesi”, Sari sanoi noustessaan sängystä.

Milla jäi kuvittelemaan isän antamassa hänelle läksytystä. Hän ajatteli isän isoa kättä läimimässä häntä paljaalle pepulle. “Ehkä se olisi mukavaa.”
“Oletko hullu?” Sari sanoi.
“Menen nyt pukeutumaan huoneeseeni ja sinunkin on parasta panna päällesi ennen aamiaista.”
“Joo”, Milla sanoi unelmoiden. Hän pyörähti pois sängystä fantasioiden edelleen isästään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *