Isä hoitaa tytärtään

Tyttäreni oli saanut alkusyksystä ajokortin. Minä olin osallistunut kustannuksiin täydestä hinnasta. Syksyn ensimmäisten liukkaiden aikana oli sitten kolissut. Sääreen oli tullut iso avohaava ja nilkka oli jouduttu kasaamaan uudelleen. Toisesta jalasta oli mennyt nivelside joten liikkuminen oli tosiaan hankalaa. Risteyskolarissa toinen osapuoli oli tullut vasemmalta suoraan kylkeen.

Olin asunut yksin jo kuusi vuotta ja olin sopeutunut siihen täydellisesti, elämäni kulki kohtalaisen selkeää rataa. Anne pääsi tänään sairaalasta ja olimme sopineet, että hän tulisi minun luokse asumaan siksi aikaa, kunnes pystyisi itse liikkumaan. Hoidot vaativat käyntiä joka toinen päivä vakuutusyhtiön maksamassa hoitolaitoksessa. Minulla oli oma yritys joten pystyin sovittelemaan kuljetuksien suhteen. Tietenkin asumiseni rivitalossa myös ratkaisi asian. Auton pystyi ajamaan ovelle eikä tarvinnut kavuta rappusia.

Anne joutui käyttämään kipuihinsa voimakkaita särkylääkkeitä ja joskus jopa unilääkkeitä, kun uni ei ottanut tullakseen. Jouduin mukautumaan melkoisesti opetellessani uusia asioita. Tein kuitenkin kaiken mielelläni, en lainkaan vastentahtoisesti.

Eräänä päivänä Anne pyysi minua tuomaan kaupasta siteitä. Hän sanoi aivan luonnollisena asiana tarvitsevansa nyt niitä. Minulle oli melkoinen kokemus käydä ostamassa niitä hänelle. Jotenkuten suoriuduin saamastani tehtävästä kunnialla, vaikka hämmentävältä se tuntuikin.

Toin paketin hänelle ja annettuani pesuvadin ja roskapussin sekä käsipyyhkeitä poistuin huoneesta kiireen vilkkaa. Illalla toin hänelle juotavaa lääkkeiden ottoa varten ja katsoin, että kaikki olisi kunnossa nukkumista varten.

Tulin katsomaan tunnin kuluttua tilannetta. Tyttö nukkui sikeästi ja valo paloi vuoteen sivulla. Peite oli vain puolittain hänen päällään. Kohensin peitettä paremmin, kun keskeytinkin liikkeen.

Siirsin peittoa sivummalle ja laskin sen alas toisen kipsatun jalan päälle. Anne nukkui selällään jalat harallaan. Nostin yöpaitaa ja näin edessäni siniset alushousut joiden keskikohta pullotti merkittävästi. Kosketin kädellä kumpareeseen ja tunsin siteen kättäni vasten. Kumarruin alas ja tunsin Annen pillun alueelta tulevan miellyttävän tuoksun.

Reisi pullotti herkullisen näköisenä ja varovasti raotin alushousujen vyötäröä. Hitaasti vein kättäni alemmaksi. Tunsin karvoituksen sormissani ja yöhousuissani pullisteli ja nyki merkitsevästi. Nostin sidettä ja etsin sulkeutuneet häpyhuulet sormieni alle. Levitin huulia ja panoin hitaasti sormella syntyneeseen rakoon. Kitkutin sormea ja sain sen menemään syvemmälle. Nyt sormeni kastui selvästi, joten jatkoin sormen liikuttelua ja kuului selvä purskahtava ääni.

Anne liikahti ja jäykistyin paikalleni. Viimein uskalsin jälleen liikahtaa ja vedin käteni pois hitaasti housuista. Valossa näin sormeni olevan kohtalaisen verinen. Suutani kuivasi ja kuulin sydämeni sykkeen kovan paukkeen korvissani. Sammutin valon peiteltyäni Annen ja poistuin huoneesta.

Menin kylpyhuoneeseen ja nojasin seinään. Pudotin housuni nilkkoihin ja tartuin toisella kädellä luunkovaan kyrpääni lujalla otteella. Vein verisen sormen nenäni alle ja haistoin tuoksua. Muuta en tarvinnut, kun minulta lensi iso ryöpsähdys spermaa lattialle. Nojasin seinään tärisevin jaloin lypsäen itseni kuivaksi.

Saatuani silmäni auki tunsin syvää häpeää. Pyyhin lattialta roiskeet vessapaperiin ja vedin vessan. Nukahdin voipuneena syvään uneen.

Aamulla autoin Annea käymään suihkussa. Ajattelin sitä mitä olin yöllä tehnyt ja himoni nousi uudelleen pintaan. Puolelta päivin lähdimme Annen kanssa hoitoon jossa meni kaksi tuntia. Tulimme iltapäivällä kotiin ja Anne vaikutti melko väsyneeltä. Pidin itselläni vapaapäivän ja pelailimme pelejä ja katsoimme yhdessä telkkaria.

Illalla autoin Annea käymään WC:ssä ja sitten vuoteeseen. Olin laittanut tuoremehua lasiin jonne olin sekoittanut kaksi unipilleriä. Anne otti oman kaavan mukaisen määrän lääkettä ja lisäksi vielä minun annokseni päälle.

Puolen tunnin kuluttua hän nukkui sikeästi. Valo paloi kuten aina hänen nukahtaessaan. Nostin peitteen pois hänen päältään ja ihailin nuorta vartaloa. Ujutin yöpaidan pehmeiden rintojen yläpuolelle. Suutelin pallomaisia kiinteitä rintoja varoen etten jättäisi niihin jälkiä. Vatsaa suukotellen laskeuduin haaroihin. Hitaasti vedin alushousut pois Annen jalasta, ne olivat vaaleanpunaiset, kuin vihjaten mitä väriä tulisi vastaan.

Valkoinen side jäi paikoilleen peittämään karvakolmiota ja haarojenväliä. Irrotin siteen ja levitin reisiä leveämmälle. Siteessä oli iso pyöreä läikkä punaista vuotoa.

Pudotin housuni pois ja olin täysin alasti. Kumarruin kauniin pillun puoleen ja levitin häpyhuulia isommalle raolle. Voimakas tuoksu tunkeutui nenääni, mutta en antanut sen häiritä minua. Nuolaisin vakoa ja nostin katsetta ylöspäin.

Punertavaa nestettä alkoi valua häpyvakoa pitkin alaspäin kohti lakanaa. Poimin äkkiä lattialta paitani jonka taiteilin Annen takamuksen alle. Se sai suojata lakanaa tahriintumiselta. Nyt nuolaisin uudelleen vakoa levitettyäni sitä isommaksi. Hapan maku täytti suuni. Nyt tiesin miltä tämä maistui. Nuolin ja join hurmetta ja humalluin transsinomaiseen tunteeseen tästä tilanteesta.

Tunsin kosteuden levinneen kasvoilleni ja pyyhkäistessäni suun ympäristöä näin punaista väriä kädelläni ja sormissani. Nousin ylemmäksi ja ohjasin kyrpäni sille pyhitettyyn temppeliin. Lämmin aalto humahti ylitseni vajotessani lämpimään syvyyteen.

Tyttö nukkui rauhallisesti ottaessani häntä. Tein kaikki liikkeet niin etten satuttaisi häntä mitenkään. Tunsin suurta rakkautta allani makaavaan naiseen. Kuulin oman kiihkeän hengitykseni ja emättimestä pursuavan veren aiheuttaman purskahtelun työntyessäni hitaasti päin punaista hyökyä.

Tein tätä suuren rakkauden vallatessa mieleni. Tiesin ettei siemeneni aiheuttaisi mitään seurauksia. Tämä kylvö menisi nyt huonoon maaperään.

Tajusin vuotoa olevan runsaasti koska pystyin liikkumaan näin hyvin muuten ahtaassa luolassa.

Katsoin nukkuvia kasvoja ja pään pientä heilahtelua. Vaikka yritin ottaa Annen varovasti aiheutin silti hänen vartalonsa liikkumista. Kosketin huulillani nukkuvaa olentoa ja päästin voimakkaita huokauksia.

En pystynyt pidättelemään äännähdyksiä, niin suurta oli nautinto jota koin.

Otin Annea olkapäistä kiinni hyvin hellästi. Nautin hänen lämmöstä ja läheisyydestään makaamalla hiljaa paikallani. Tunsin laukeamisen olevan hyvin lähellä.

– Voi rakas, minä täytän sinut siemenelläni, olet niin hyvä…, kuulin mutisevan ääneni. Minulta suihkusi elämän nesteet syvälle emättimeen, nytkähtelin ja tärisin kuin kuumetautinen horkassa. Nytkähtelin tahattomasti tyhjentyessäni siemeneni suuren nautinnon vallassa verta syöksevään emättimeen.

Jäin makaamaan tuohon ihanaan paikkaan hetkeksi. Pian minun oli kuitenkin pakko nousta. Vedin pehmenneen elimeni ulos veren ja siemeneni täyttämästä emättimestä.

Olin alapäästäni täysin punaisen liman peitossa. Nousin lattialle ja vedin housut jalkaan. Kävin hakemassa paperia ja kuivasin valtavan määrän veren punaamaa siemennestettä Annen jalkojen välistä. Istuin pitkän aikaa Annen paljaan alavartalon vierellä. Pyyhkäisin paperiin valuvaa vereen sekaantunutta limaa.

Hellästi laitoin siteen paikalleen ja puin tytön uudelleen niin ettei hän huomaisi aamulla herätessään tapahtuneen mitään erikoista. Ennen alushousujen paikoilleen laittamista suutelin tumman karvoituksen peittämää häpyä. Rakkaudella…, ajattelin. Otin paitani pois Annen alta ja kosketin sileää reittä vielä kerran.

Poistuin huoneesta sammutettuani ensin valon. Pimeys laskeutui huoneeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *