Inestifantasia seksistä isosiskon kanssa

Istuin vastapäätä Sallaa, joka oli keskittynyt kirjoittamaan sylissään olevaan kannettavaan tekstiä päivän tapahtumista.
Minulla oli menossa kesälomani kolmas päivä ja toinen päivä isossa suunnistustapahtumassa. Kello läheni jo iltaviittä, kun Salla nosti katseensa kohti minua. Sisareni ei sanonut mitään, hänen ilmeensä oli keskittynyt ja hän haki ilmeisesti oikeaa lausetta juttuunsa. Minä istuin nurmikolla ja katsoin uudelleen Sallaa. Ruskettuneet paljaat sääret olivat jännittyneet ja kauniin lihaksikkaan näköiset. Polviin ulottuvat shortsit peittivät pitkien jalkojen yläosan.

– Joko se on valmis? kysyin ja sain vastaukseksi pään nyökkäyksen. Sallan lähes poikamaisesti leikatut ruskeanpunaiset hiukset valahtivat poskelle. Pian Sallan käsi siirsi hiustupsun vasemman korvan taakse.
Kuului kolahdus, kun Salla painoi kannettavan kannen kiinni ja nousi seisomaan. Kuin hetken miettien hän suunnisti sitten lehdistökeskuksen oviaukkoa kohti. Katsoin välinpitämättömän näköisenä sisareni astelua ihaillen kuitenkin salaa hänen takamustaan.

– Sinne meni, Salla sanoi palatessaan takaisin luokseni. Hän oli käynyt lähettämässä kirjoituksensa lehdistökeskuksen netin kautta lehden toimitukseen.
– Hyvä, päästään syömään, vastasin nousten nurmikolta jaloilleni.
Kävelimme kohti ruokalaa ja söimme hiljaisuuden vallitessa. Minä olin avustanut siskoani tulosten metsästämisessä ja päiväruokailu oli jäänyt niukkojen eväsleipien varaan.
Ahmin ruokaa nälkäisenä päivän metsässä rämpimisen jälkeen ja katselin Sallan pitkiä ja jänteviä sormia. Sallan sormet olivat voimakkaan ja kiehtovan näköiset. Hänen vartalonsa oli linjassa sormien kanssa. Sisareni vartalosta huokui voima ja linjakkuus hänen liikkuessaan. Salla oli täyttänyt toukokuulla 36 vuotta, mutta hän näytti nuoremmalta. Hyvin hoidettu vartalo oli kuin urheilijalla, mutta Sallan vartalossa oli pehmeyttä ja kaarteita oikeissa paikoissa. Rinnat olivat täyteläiset ja kiinteät istuvan lyhythihaisen kesäpaidan läpikin katseltuna.

Nostin katseeni juuri Sallan rintoihin, kun hän katsahti päälleni. Olin jäänyt kiinni sisareni rintojen arvioinnista, mutta kumpikaan meistä ei puhunut asiasta mitään.
Syötyämme lähdimme ajamaan vuokraamalleni mökille. Kävelin autolta suoraan saunalle jonka kiukaan alle tuikkasin tulen, vaikka saunaa ei olisikaan ollut pakko lämmittää. Lämmintä vettä saisi muutenkin, mutta pidin savunhajusta, joka nousi saunan piipusta.

Istuin saunan kuistilla Sallan tuodessa minulle mukavan viileän olutpullon, hän itse naukkaili lonkeropullosta kitkerää juomaa sisuksiinsa.
– Menetkö sinä ensin saunaan vai..? jätin kysymyksen lopun roikkumaan ilmaan.
– Kuinka vain, Salla vastasi ja nojasi kuistin seinään takanani.
Katsoin kuinka hän nosti paljaat jalkansa kiinni takamukseensa. En voinut välttyä ajatuksilta joita päässäni alkoi kirmata. Nostaessaan pullon huulilleen ja taivuttaessaan päätään taaksepäin juoma valui siskoni nielusta kohti vatsaa. Rinnat puristivat puseron etumusta ja tunsin palan nousevan vatsasta kohti kurkkuani. Vatsaani oli alkanut puristaa pirullisesti jo lehdistökeskuksen ulkopuolella ja nyt se jälleen muistutti olemassaolostaan.
Kirosin hiljaa itsekseni ja käänsin katseen pois Sallasta. Kuulin hänen askeleensa selkäni takaa ja käsi kosketti olkapäätäni.
– Hae Vellu toinenkin pullo minulle, Salla sanoi pehmeällä äänellä.
– Haen, haen, vastasin ja katsoin Sallan loittonevaa takamusta, tämän kadotessa puiseen ulkohuussiin.

Hain juoman nopeasti ja samanaikaisesti Salla jo palasikin takaisin. Hämmennyin huomatessani hänen olevan vain alushoususillaan. Hän oli riisunut shortsinsa pois.
– Minä voin mennä hetikin saunaan, Salla sanoi ottaessaan pyyhkeen saunakuistin seinällä olevasta naulasta.
– Odota nyt hetki, eihän se vielä ole lämmin, estelin vaisulla äänellä.
Mitään sanomatta Salla istahti melkein samalle paikalle, kuin hetki sitten, ja samanlaiseen asentoonkin. Erona oli vain se, että hänellä oli vain persikan väriset naiselliset alushousut alavartalonsa peitteenä.
Sisareni nojasi seinää ja hänen jalkojensa välistä pillunhuulet suorastaan irvistelivät minulle. Ne olivat puristuneet alushousuja vasten erottuen selvänä kuin kuu öisellä taivaalla.
Piru vatsassani huusi minulle ilkkuen. Oli kuin riivaaja olisi ilkkunut minulle, kuin tietäen etten voisi ja kykenisi tekemään sitä mitä normaali mies tässä tilanteessa olisi tehnyt.
Ymmärsin sisareni flirttailevan minulle. Sitähän tämän täytyi olla, en muuten käsittänyt enää koko asiasta yhtään mitään.
Sallan silmät pysyivät suljettuina ilta-auringon säteiden osuessa meihin. Paholainen sisälläni ärjyi vaatien toimenpiteitä. Vatsaani kivisti niin, että nivusiini sattui.

Katsoin Sallan vartaloa ja tunsin vihlaisun voimakkaan purennan haaroissani. Silmäni tähtäsivät sisareni reisien väliin. Jännittyneet reidet houkuttelivat tarttumaan syöttiin viivyttelemättä, ne suorastaan kutsuivat puoleensa.
Nousin jalkeilleni ja samalla hetkellä Sallan silmät avautuivat. Katseemme kohtasivat ja näin sisareni silmissä tulen palavan. Oli kuin paholainen olisi kutsunut minua puoleensa sisareni muodossa. Housujen keskikohtaan oli muodostunut ovaalin muotoinen tumma täplä. Tajutessani mistä sen täytyi johtua, pidäkkeeni päästivät minussa pedon irti.
Aikaa tuhlaamatta syöksyin kiinni Sallaan. Polvistuin polvieni iskiessä lattialankkuihin ja suutelin sisareni syliä. Naisen kiimainen tuoksu leijui reisien välistä suoraan sieraimiini. Tunsin häpyhuulten pehmeyden housujen lävitse ja sisareni kiima tunkeutui syvälle sisimpääni. Kuumat ja paljaat reidet suorastaan polttivat poskiani.

– Paholainen, en voi vastustaa sinua enää, kähisin suu kiinni Sallan hävyllä.
– Vellu, voih.., älä.., ei saa, Salla vastusteli.
Vastustelu jäi voihkivaan puheeseen. Voimakas käsi puristi niskaani määrätietoisesti ja huusimme molemmat kuin eläimet toisiinsa kietoutuneina. Tunsin noiden pitkien sormien puristuksen niskalihaksissani vaativana otteena.
Vetäisin alushousut pois ja riuhtaisin omatkin vaatteeni nilkkoihin ja nostin Sallan syliini. Nojasimme seinään ja enempää enää ajattelematta työnsin itseni samaa verta olevan naisen sisään.

Nostin hänen paitansa ylös ja revin rintsikat pois ja paljastin kaksi täydellistä ja virheetöntä rintaa.
Iskin hampaani kiinni Sallan toiseen rintaan ja purin kuin peto, joka nousi sisuksistani ylös.
Sallan kasvojen ilme oli muuttunut eläimellisen kiimaiseksi. Suu avoinna hän otti työntöni vastaan. Seinä tärähteli kun iskin lantioni vasten Sallan märkää syliä. Tiukka puristus oli miellyttävän lämmin ja limainen. Kuulin Sallan voihkivan ääneen nimeäni, kun otin häntä kuin mies naarasta voi vain ottaakin kiiman antamalla voimalla.

Sallan paljas takamus täytti käteni puristaessani pehmeitä pakaroita, jotka keinuivat nussimisen tahdissa.
Korvissani kaikui Sallan voihke ja valitus ja selkääni poltti kuin helvetin tulessa. Purkauduin kuin tulivuori laavaa sylkien laskien siemeneni emättimen perukoille. Murahtelin ja rynkytin siskoani lujasti seinään hänen valittaessaan, mutta ei varmaankaan kivusta vaan siitä nautinnosta jota hänelle soin.

Hiljaisuus oli niin voimakas, että se otti korviini ilkeästi. Irrottauduin Sallasta ja laskin hänen jalkansa lattialle. Tajutessani tekoni kauheuden, en pystynyt katsomaan Sallaa kasvoihin. Avasin saunan oven ja poimin vaatteemme yhteen myttyyn ja odotin Sallaa, jonka jälkeen astuin itsekin saunaan.
Nähdessäni Sallan kauniisti kaartuvan takamuksen tunsin jälleen vihlaisun mahanpohjassani.
Salla kasteli itsensä suihkun alla ja näin veden valuvan hänen punoittavilta rinnoilta litteälle vatsalle. Häpykarvoituksen kohdalla vesinoro yhtyi isoksi puroksi ja valui lattialle. Erotin siistin häpykarvoituksen vasta nyt. Ei riittänyt, että sisarellani oli täydellinen vartalo, hän hoiti itseään kaikin puolin hyvin.
Yhtäkkiä minua ei enää hävettänytkään äskeinen tekomme. Olimmehan kumpikin yksinäisiä aikuisia ihmisiä, olin muutaman vuoden Sallaa vanhempikin.
Otin suihkuletkun Sallan kädestä ja kastelin itseni raikkaalla vedellä.

– Mennään saunaan, sanoin ja avasin oven löylyhuoneeseen.
Istuimme vierekkäin kuumalla lauteella. Emme vaihtaneet yhtäkään lausetta keskenämme. Ihailin Sallan alastonta ja hikistä vartaloa avoimesti hien valuessa silmiini.
– Heitä lisää, Salla pyysi ja pyyhkäisi kädellään rintojansa kevyesti.
Viskaisin kauhallisen haaleaa vettä kiukaalle, josta nousi höyrypilvi ilmaan.
Katsoin Sallan rintoja ja näin niissä hampaitteni jättämät punaiset syvät jäljet, ne muuttuisivat illan aikana sinehtäviksi.

Sisareni oikaisi jalkansa suoriksi lauteitten edessä olevalle laudalle. Pitkät raajat kiilsivät hikisinä ja mieleni teki koskettaa noita kauniin voimakkaita ilmestyksiä. Tänään vasta olin havahtunut huomaamaan miten kaunis ja täydellinen nainen sisareni olikaan. Se mihin äsken olimme päätyneet, oli jotain järjetöntä, jota en olisi koskaan kuvitellut tekeväni.
Pelkäsin tulevaa yötä, tiesin riettaan eläimellisen parittelumme saavan jatkoa lyhyen ajan kuluttua.
Näkymätön peto vatsani kätköstä oli aloittanut taas valituksensa – ja ilkkumisensa minulle.
Pitkän hiljaisuuden rikkoi Salla nousemalla ylös. Hän aikoi pois löylystä. Enempää ajattelematta tarrasin kiinni hänen lanteiltaan. Salla oli selin minuun paikoilleen jäykistyneenä. Suutelin hänen alaselkäänsä ja kaarevia pakaroita. Mieleni teki koskettaa Sallan sisimpään, mutta jostakin syystä en sitä tehnyt, vaikka tunsin Sallankin sitä odottavan.
Irrotin otteeni kuumilta lanteilta ja kosketin toista jännittynyttä reittä pyyhkäisemällä siitä kosteutta pois.
Lattialle päästyään Salla katsoi minua kysyvästi. Osaamatta sanoa mitään tyydyin vain nyökkäämään. Se oli minun vastaukseni kysymättömään kysymykseen.

Makasin valveilla vuoteellani. Olin nukahtanut hetkeksi aikaa saunasta tultuamme.
Käänsin päätäni kesäyön valaisemassa huoneessa ja näin Sallan makaavan omalla vuoteellaan selin minuun. Paljas jalka näkyi polven yläpuolelle saakka lakanan alta. Muu osa vartalossa oli vaalean pussilakanan alla piilossa. Salla nukkui alastomana. En tiennyt sitä, mutta vaisto kertoi sen minulle.
Enkä tiennyt varmuudella sitäkään nukkuiko hänkään.
Peto sisälläni ulvoi ja nivusiani poltti kuin tulessa. Järki kehotti minua pysymään vuoteellani, mutta eläimellinen vaisto alkoi liikuttaa jalkojani.
Istuin sänkyni laidalla. Olin valmis. Häpesin tunnetta ja voimakasta viettiäni, joka otti minut täysin valtaansa.
Määrätietoisesti otin muutaman askeleen huoneen poikki ja olin Sallan vuoteen laidalla. Nostin rohkeasti lakanan pois naaraan päältä. Ihailin kyljellään makaavaa kaunista naista. Haluni oli niin voimakas, että elimeni nytkähteli tasaisesti.

Kumarruin ja suutelin unilämmintä vartaloa. Lämmin iho otti suudelmani vastaan lempeästi.
Nostin liikkeitäni nopeasti myötäilemään alkaneen Sallan vartalon konttausasentoon lattialle päin.
Edessäni oli avoimena sisareni syli, jonka sykkeen tunsin huulillani. Kumarruin nuolemaan nektaria valuttavaa häpyä. Suuni maistoi voimakkaan nesteen, johon oli sekoittunut Sallan limakalvoilta erittyvää huumaavaa ainetta sekä jo kertaalleen laskemaani elämännestettä.
Tunsin Sallan ison klitoriksen painuvan huuliani vasten. Imin ja nuolin kuin humalikko Sallaa. Kuulin naiseni valituksen huohotuksen seasta. Halusin pitkittää nautintoamme ja vedin kielellä pitkän vedon klitorikselta poispäin pitkin välilihaa peräaukkoa kohti. Toistin pitkät nuolaisut ja painoin sieraimeni kiinni Sallan peppureiälle ja aloin sitten kaivautua kielellä hänen suolensa sisälle. Työnsin kaksi sormeani Sallan emättimen pohjaan ja pidin niitä siellä painellen lyhyesti edestakaisin tuohon limaiseen suohon.

Salla suorastaan tärisi otteessani. Tunsin Sallan avoimen sylin imevän minua ja sormiani puoleensa voimakkaammin.
Purin ja imin kiihottavia reisiä ja tunsin niitä pitkin valuvan kosteuden voimakkaana.
Kuivasin kasvoni kämmenselkääni ja käänsi Sallan selälleen. Nopeasti asetuin hänen reisiensä väliin ja tunkeuduin jälleen tuohon kireään limaiseen ja lämpimään luolaan. Enempää miettimättä suutelin siskoani hänen turvonneelle verenpunaiselle suulle. Imin hänen huuliansa ja purin kaulaa kuin vampyyri. Peto sisältäni oli nyt valloillaan ja sisareni sai tuntea sen vaikutuksen joka solullaan.

Salla riuhtoi minua hiuksista ja raapi olkapäitäni ja selkääni. Hänen jalkansa puristivat minua lanteilta lujalla otteella. Huohotimme kuin eläimet. Olimme kuin yhdeksi sulautuneina, kaksi kuumaa vartaloa kiinni toisissaan. Sallan iho oli jäntevää lihasta ja houkutteli iskemään hampaat siihen kiinni lujasti. Rinnat heiluivat ja hampaani pureutuivat oikeanpuoleiseen rintaan lujalla imuotteella.
Tiesin satuttavani Sallaa, mutta tiesin hänen hyväksyvän tämän.
– Olet niin haluttava etten voi itselleni mitään, kähisin Sallan korvaan maatessani hänen hikisen vartalonsa päällä.
– Uhmm…, Salla mumisi jotain takaisin.

Nousin jälleen ja vaihdoin asentoa.
Olin polvieni varassa ja nostin Sallan ilmaan seivästäen hänet kiinni itseeni.
– Aiihh-ih-ai.., Salla vaikersi, kun hänen alavartalonsa nousi ilmaan.
Nostin käsilläni Sallaa lanteilta ja reisiltä ja seipääni piti naaraani paikallaan. Nussin kuin mieletön ja iskin lujin työnnöin itseni kiinni Sallan syliin.
– Noin, noo-inn.., huusin hekumoiden hyvälle tunteelleni saadessani rakastella Sallaa.
Hänen ihana vartalonsa työntyi käsien työntämän minua vasten. Sallan jalat olivat ilmassa muodostaen ison v-kirjaimen.

Salla antautui minulle täydellisesti saadakseen oman tyydytyksensä mahdollisimman hyvänä. Katselin sisareni jännittynyttä selkää, sen alaselän lihaksia, selkärangan nikamien kohoumia ja lantion pehmeää kaarta. Säälinsekainen tunne sai minusta vallan lyhyeksi hetkeksi. Säälin ja rakastin Sallaa niin, että vatsani tuli syttyi roihuamaan. Salla oli antanut ruumiinsa minun käytettäväksi. Käytin sisartani eläimellisen kiiman antamalla voimalla hyväkseni. Salla oli menettänyt itsensä hallinnan, tuo hallinta oli nyt minulla. Työnnyin hitaasti nauttien syvälle kohti kohdunsuuta uudelleen ja uudelleen. Sallan huuto oli muuttunut sekavaksi ääntelyksi, josta ei enää saanut mitään selvää. Naisellinen kiima oli sisaressani hallitsevan voimana. Tuota kiimaa minä hyödynsin itsekkäästi, mutta myös Sallaa ajatellen.
– Anna se minulle Vellu, annaa…, apuaa.., tulen.. Salla vaikersi otteessani.
Tunsin naisen otteessani jäykistyvän ja hänen päänsä taipui kauas taaksepäin kaarelle. Sitten Salla valahti pehmeäksi ja avuttomasti ulisevaksi naiseksi. Laukeaminen sai Sallan itkemään pienen lapsen tavoin. Emätin sykki lujin iskuin elimeni ympärillä ja edesauttoi minunkin laukeamistani.
Annoin lempeän harson laskeutua päälleni ja suihkutin siemenet kuumaan syliin edessäni.
Minua alkoi naurattaa, kun hyvän olon tunne kiiri kaikkialle ruumiissani. Huohotin ja hymyilin onnellisena.

Hitaasti laskeuduin Sallan vierelle ja etsin jostakin lakanan päällemme. Halusin vain nukkua, olin täysin puhki. Peto sisälläni oli hiljaa. Tunsin itseni likaiseksi ja väsyneeksi.

Ajoimme kohti kisapaikkaa aamulla. Katsoin sivullani istuvaa Sallaa. Hän oli joutunut laittamaan laastarin kaulaansa, ettei ikävän näköinen jälki paljastuisi uteliaille katseille. Silmien ympärillä oli kevyt harmaa kehä, ja taltutetun naisen katseesta paistoi väsymys.
Salla nojasi tuoliin ja nosti jalan toisen jalkansa päälle. Eiliset shortsit olivat vaihtuneet lyhyeen hameeseen. Hameeseen, jonka alle minulla oli lupa päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *