Ihanaa seksiä tyttäreni kanssa

Istuin taksin takapenkillä matkalla sairaalasta kotiin. Helmikuun ensimmäiset vesisateet olivat tehneet kadut liukkaiksi ja tietenkin olin kompuroinut ja nilkkani oli murtunut. Onnekseni kipsi ylsi vain polveen saakka, joten liikkuminen oli edes hiukan helpompaa. 6 viikkoa joutuisin kulkemaan jalka paketissa.

Kotiin päästyäni otin särkylääkettä ja ajattelin levätä hiukan. Makailin olohuoneen sohvalla katsellen urheilua telkkarista aikani kuluksi.

Poikamme oli suorittamassa varusmiespalvelustaan ja tyttäreni kävi paikallista lukiota. Tiinalla oli ollut vaikeuksia kielissä joten hän suorittaisi lukion neljän vuoden kuluessa. Vaimoni oli juuri saanut uuden työpaikan ja hän oli viikossa useita päiviä menossa.

Ensimmäinen viikko kotona meni nopeasti. Vaimoni oli vain viikonlopun kotona ja lähti heti aamulennolla työmatkalle. Tiina huikkasi `heinsä´ minulle lähtiessään kouluun.

Minulla oli omat tarpeeni siitä huolimatta, että jalkani oli paketissa. Vaimoni oli ollut viikonlopun niin väsynyt, että oli nukahtanut heti vuoteeseen tultuaan, siinä ei minun tarpeeni vaikuttaneet mitään.

Odotin tulevaa viikonloppua innolla. Pettymykseni oli melkoinen, kun vaimoni nosti kauppakassista perjantaina tampax-paketin. Tuskastuneena olin suihkussa, mutta en kehdannut käyttää kättäni helpotuksen antamiseen. Himoiten katsoin vaimoni alastonta vartaloa hänen mennessään saunaan, jonne minä en voinut mennä. Poistuin suihkusta pyyhe lanteillani, kun Tiina tuli alakertaan.

– Minä menen saunaan äidin kanssa, kun sinä et kerran mennytkään, Tiina sanoi osoittaen kipsiä jalassani.
– Mene vaan sanoin ja Tiina lähti takaisin yläkertaan huoneeseensa.

Katsoin hänen loittonevien jalkojensa perään. Lyhyt hame paljasti pitkälle ylös kauniin sirot reidet. Tunsin eroottisen värähdyksen kulkevan lävitseni ja penikseni nytkähti selvästi. Häpesin ajatustani ja otin mehiläisvahapurkin käteeni. Voitelin sillä sääreni ja varpaat jotka kuivuivat nyt helposti. Kuin vaistomaisesti nostin purkin ylemmäksi ja haistoin sen sisältöä. Tuoksu oli miedosti samanlainen kuin naisestakin lähtevä liimainen tuoksu. Suljin silmäni ja rauhoituin. Sain itseni jonkinlaiseen järjestykseen ja menin keittämään iltakahvia.

Viikonloppu oli nyt takanapäin ja vaimoni oli lähtenyt työmatkalleen. Tiina oli sulkenut ulko-oven takanaan. Kiirehdin pesuhuoneeseen ja avasin pyykkikoneen kannen. Sain käsiini vaimoni ja Tiinan alushousut. Vaimoni housuissa oli pieni veripisara merkkinä hänen menkoistaan. Haistelin vuorotellen molempia ja tyydytin itseäni saman aikaisesti.

Tiinan housuista lähti nuoren naisen puhdas kiimainen haju, ajattelin mielihyvää tuntien. Kääräisin vaimoni alushousut penikseni ympärille ja nuuhkaisin Tiinan housuja vetäen syvään henkeä. Tärisin kuin kuumeinen suoltaessani monen viikon paineet ulos. Tunsin itseni voimattomaksi ja voipuneena raahauduin makuuhuoneeseen vuoteelleni. Piilotin molemmat housut yöpöydän laatikkooni. Jouduin ottamaan särkylääkkeen ja nukahdin pian.

Heräsin, kun ulko-ovi kolahti. Nousin istumaan ja katsoin Tiinaa joka seisoi eteisessä koululaukkunsa kanssa.
– Mitäs sinä nyt tähän aikaan tulit?
– Opettaja on sairaana, ja mullakin on huono olo, sain vastauksen.
Tiina kertoi häntä viluttavan ja ryhtyi riisumaan pitkiä housujaan miltei silmieni edessä. Näin hänen nuoren vartalonsa kauniit piirteet tuota pikaa silmissäni. Vaaleitten sukkahousujen alta näkyivät tummat pikkuhousut selvästi. Ihailin hiljaisuuden vallitessa tytön kaunista vartaloa. Rinnat eivät olleet kovin suuret, mutta varmasti kehittyisivät vielä lisää.

Pelkäsin jääväni kiinni tuijotuksesta ja käänsin katseeni toisaalle kävellessäni keittiötä kohti.
– Onko sinulla kuumetta?
– En tiedä, vähän viluttaa, sain vastaukseksi.
– Keitän sinulle vettä ja saat juoda kuumaa mehua.
Kaivoin jääkaapin ovesta pullon kotimehua ja laitoin veden kiehumaan.

Pian joimme molemmat mehua ja pelasimme korttia. Tiina oli pukenut ylleen pehmeän oloasun ja villasukat. Päivä oli kulunut nopeasti ja vaimoni soittaessa kotikuulumisia olin kovin iloisella tuulella. Kello oli jo kahdeksan. Minä olin vähän terästänyt omaa mehuani hetki sitten.

Katsoimme Tiinan kanssa telkkaria ja näin hänen kauniin takamuksensa pyöreänä hänen nostaessaan jalkansa takamuksensa alle. Sukkahousun vyötärö näkyi himoittavasti puseron ja housujen välistä. Juodessani terästettyä mehuani sain ajatuksen.

– Juothan sinäkin vielä mukillisen kuumaa mehua?
– No joo, voinhan juodakin Tiina sanoi haukotellen makeasti.
Onnuin keittiöön ja keitin vettä. Avasin kaapin jossa minun särkylääkkeeni olivat. Otin kaksi pilleripurkkia käteeni. Toisessa oli särkylääkettä ja pudotin kaksi niitä mehun joukkoon sekä muutaman nukahtamispillerin. Sekoitin juomaa lusikalla ja totesin pillerien liuenneen hyvin juomaan.

Katsoin kuinka Tiina hörppi mehua mukistaan aavistamatta mitä se sisälsi.
– Et sitten malttanut olla juomatta minun mukiani, sanoin toruen Tiinaa.
– Ei kai..
– Kyllä vain, vastasin siepaten toisen täyden mukin käteeni pöydältä.
Olin saanut tämän ajatuksen päähäni, jos Tiina tuntisi aamulla pahoinvointia lääkkeistä. Pian hän alkoi haukotella ja lähti nukkumaan sanottuaan naureskellen hyvää yötä.

Odotin hetken ja kävin makuuhuoneessani. Riisuin itseni nukkumakuntoon ja avasin vuoteen valmiiksi. Avasin yöpöydän laatikon ja kaivoin ehkäisyvälinepakkauksen esille. Otin kaksi hopeiseen kalvoon pakattua kumia mukaani sekä mehiläisvahan, varmuudeksi.

Varovasti kiipesin rappuset yläkertaan ja pysähdyin Tiinan oven taakse. Huoneessa paloi valo, mutta uskaltauduttuani kurkkaamaan sinne näin Tiinan kääriytyneen vuoteeseen ja nukkuvan. Sukkahousut olivat sekaisessa mytyssä lattialla.

Siirryin hänen vuoteensa luo ja nostin peittoa hänen yltään. Sikeässä unessa oleva Tiina ei reagoinut mitenkään kosketukseeni, kun käänsin häntä selälleen. Pitkä yöpaita oli noussut polviin. Nostin sen hänen lanteilleen ja sen alla olevat tummat pikkuhousut paljastuivat. Laskin omat housuni pois jaloista ja kumarruin sängyssä makaavan hahmon puoleen. Vein käteni yöpaidan alle ja sain käteeni pienen pehmeän rinnan. Puristelin molempia rintoja vuorotellen ja tajusin huohottavani kiihottuneena.

Maltoin irrottaa käteni ihanilta rinnoilta ja kosketin kireän näköistä syliä. Painoin huuleni housujen päälle ja tunsin ummehtuneen tuoksun nenääni. Tiina ei ollut jaksanut käydä enää suihkussa. Vedin pikkuhousut pois jalasta ja eteeni paljastui siisti tumma karvoitus.

Painoin huuleni vaaleille häpyhuulille ja raotin vakoa kielelläni avoimeksi. Mieto pissanhaju tuli nenääni. Siihen sekoittui hien hajua ja nyt avoimesta vaginasta tulevaa eroottista tuoksua.

Asetuin paremmin jalkojen väliin. Levitin jalat paremmin ja nuolin vakoa ylhäältä alas. Hitaasti, ja uudelleen ja uudelleen… Maistoin eroottisen maun suussani. Nyt uskalsin työntää kostuneeseen aukkoon sormeni. Aluksi sormi painui hyvin, mutta sitten alkoi tuntua nihkeältä ja kuivalta syvemmällä. Kurkotin lattialta mehiläisvahan käsiini. Levitin keltaista hyvälle tuoksuvaa ainetta häpyhuuliin ja työnsin voidetta sormellani syvemmäksi. Pyöritin sormea nyt lipoisaksi käyneessä emättimessä. Sormi liukui hyvin rystystä myöten ja ihailin kaunista näkyä edessäni.

Nousin parempaan asentoon asettuen Tiinan vartalon päälle. Sain penikseni kireiden häpyhuulten väliin ja siitä hitaasti syvemmälle. Tunsin kevyen vastuksen antavan periksi, makasin hiljaa huohottaen Tiinan päällä, olin työntänyt penikseni hänen emättimeensä niin syvälle kuin kykenin.

Katsoin nukkuvaa hahmoa ja pään heilahtelua työntöjeni tahdissa. Suutelin nukkuvan huulia himossani. Onneksi tajusin, että ellen laittaisi kumia paikalleen, voisi tapahtua isokin vahinko. Vedin itseni ulos ja nousin huonoon asentoon, koska vasen jalkani ei sietänyt yhtään painoa.

Rullasin kumin paikalleen ja työnnyin uudelleen tähän ihanaan luolaan. Puristelin Tiinan rintoja hänen yöpaitansa lävitse ja suutelin noita suloisia huulia. Pelästyin vierasta inahdusta, mutta tajusin sen tulleen omasta suustani. Jatkoin hidasta ja nautittavaa rakastelua, mutta en pystynyt enää pitkittämään edessä olevaa. Ahdas ja lämmin temppeli teki tehtävänsä.

Korskahtelin kuin ori laskiessani siementäni kumin sisään. Survoin itseäni nautinnon sokaisemana ja tunsin valuttavani valtavan määrän spermaa. Huohotin Tiinan päällä tyydytettynä. Otin toisella kädellä penikseni juuressa olevasta kumin reunasta kiinni ja vedin itseni ulos. Otin kumin pois penikseni päältä ja katsoin valtaisaa spermalastia sen sisällä. Voimattomana laskeuduin rappuset alakertaan. Olin pukenut Tiinan uudelleen ja pyyhkinyt hänen jalkovälinsä puhtaaksi housuihini.

Makasin pitkään valvoen ja miettien tekemääni.

Heräsin aamulla kolahdukseen keittiöstä. Katsoi kelloa joka oli vähän vaille seitsemän. Nousin ylös ja astelin keittiöön. Tiina istui keittiön pöydän ääressä odottaen teeveden kiehumista. Onnahtelin jääkaapin ovelle ja nostin aamupalatarvikkeet pöydälle teemukini vierelle.

– Olen huonossa kunnossa. Paikkoja särkee ja jotenkin heikottaa, Tiina jatkoi.
– Käy suihkussa niin se raikastaa ainakin, teen sinulle aamupalan valmiiksi.

Pian Tiina tuli suihkunraikkaana takaisin istuen pöytään. Tiina sai syötyä voileivän miltei väkisin. Lähdin itsekin suihkuun ja tullessani sieltä Tiina makasi vuoteellani aamutakki yllään. Näin takin alle sen verran, että tajusin hänen olevan alasti takkinsa alla.

– Mulle tuli huono olo, saanko levätä tässä vähän aikaa, Tiina kysyin uneliaana.
– Senkun nukut, vastasin ja menin myös parivuoteemme omalle puolelleni.

Minulta pääsi makea haukotus vaikka olin juuri ollut suihkussa. Katsoin Tiinaa ja nostin peiton hänen päälleen ja käännyin kyljelleni häneen päin. Nukahdimme molemmat niihin asentoihin.

Heräsin hiestävään tunteeseen. Saadessani näkökykyä paremmaksi tunsin vieressäni makaavan hahmon Tiinaksi. Tiina oli kiinni minussa ja käteni oli hänen rintansa päällä. Nostin peittoa pois päältäni. Tiinan aamutakki oli avautunut ja pyöreä kaunispiirteinen rinta punainen nuppu kärjessään iski silmää minulle.

Mitään ajattelematta vein käteni tuolle sirolle rinnalle. Se tuntui lämpimältä ja katosi kokonaan kämmenpohjaani. Olin hiljaa ja nautin tunteesta. Silloin Tiina avasi myös silmänsä. Olin vaikean näköinen enkä tiennyt mitä olisin tehnyt. Tyttö hengitti hiljaa, mutta ei liioin sanonut sanaakaan. Hitaasti tuon sairaalloisen himon riivaamana käteni lähti näkymättömän voiman painamana alaspäin Tiinan vartalolla. Avautunut takin lieve putosi kokonaan sivuun ja paljasti kauniin vaalean vatsan silmieni ihailtavaksi. Käteni pysähtyi häpykarvoituksen yläpuolelle.

Tunsin Tiinan jännittyneen vartalon kättäni vasten. Mietin kuumeisesti, mikä olisi hänen reaktionsa, mikäli laskisin edelleen kättäni. Näin Tiinan kielen liikahtavan huulten välissä ja sitten hän puraisi alahuultaan epävarman tuntuisena. Pidin katseeni kiinni Tiinan kasvoissa ja tein ratkaisevan liikkeen.

Keskisormeni oli häpyhuulten välissä ja painoin sormella rakoa levittäen sitä vähän. Samalla hetkellä, kun sain Tiinan vaginasta pienen pisaran kosteutta sormeeni, Tiinan pää taipui kaarelle taaksepäin. Tuo liike aiheutti välittömästi sen, että Tiinana jalat liikahtivat sivummalle. Häpyhuulet avautuivat lisää ja nyt sain painettua sormeani syvälle limasta kostuneeseen poimuhetteikköön.

– Auh…., Tiinalta pääsi heikko huudahdus joka kertoi kosketuksen tuomasta hyvästä tunteesta.
Rohkeammin kaivoin lisää ja pyöräytin sormea Tiinan poimuissa. Lähestyin Tinaan hekumakohtaa keskisormella sisältäpäin ja painoin peukaloni päältä sitä vastaan.
– Uhmm..mhh..m , tyytyväinen kehräys kuului Tiinan suusta.

Olin pitänyt katseeni tiukasti Tiinan kasvoissa. Posket muuttivat hiljakseen punaisiksi ja hänen ylähuulensa paisui kiihottavan näköiseksi. Tiina veti ylähuulen suuhunsa ja hengitti kiivaasti sieraintensa kautta. Lantion liikehtiminen paljasti hänen omankin halunsa. Sormeni oli kostean liman kastelema ja lisää kosteutta valui Tiinan sisältä.

– Tiina… hyvä luoja… olet kaunis.., kähisin ja upotin huuleni kiihkeään suudelmaan.

Tiina oli varmaankin suudellut, mutta nyt hän oli varovainen ja minä imin hänen kieltänsä kiihkeästi. Tunsin pehmeiden huulten kastuvan syljistämme hieroessani huuliani nuoriin ja ahneisiin huuliin. Riisuin takin pois hänen käsistään ja suutelin nyt alastonta vartaloa kaikkialta. Vatsaa ja suloisia rintoja imin hartaasti nauttien.

Hitaasti hivuttauduin alas reisien väliin. Laskin huuleni punaisille ja paisuneille häpyhuulille. Tuttu kiimainen tuoksu tuntui nenässäni. Levitin rohkeasti häpyhuulia ja sain sisemmät häpyhuulet näkyviin sekä pienen, lähes mitättömän kokoisen pisaran muotoisen kohteen häpyhuulten piilosta.

Suutelin lumenvalkoisia reisiä kiimassani. Tiesin niihin jäävän jälkiä, mutta siitä minä en nyt välittänyt. Tiinan vikisevä ääni oli kaunista musiikkia korvilleni. Upotin kasvoni avoimeen syliin. Nuolin ja join sitä nestettä, mitä Tiina limakalvoiltaan sinne laski. Tuoksu oli lempeän kiimainen.

Käännyin ottamaan yöpöydän laatikosta kumia, kun kuulin Tiinan liikahtavan. Kääntyessäni takaisin näin Tiinan olevan polvillaan vierelläni. Hän katsoi jäykkänä seisovaa rumilusta, mustanpuhuvaa paksua penistäni. Mitään puhumatta Tiina otti siitä kiinni.

Asetuin paremmin selälleni ja annoin Tiinan sormeilla penikselläni. Hoikat sormet puristelivat miellyttävästi paksua ja lämmintä sauvaa. En kehdannut pyytää sitä Tiinalta mitä nyt toivoin hänen tekevän. Pieni hätäinen vilkaisu minuun ja sitten Tiinan pää katosi jonnekin alas.

Lämmin tunne tuntui peniksessäni Tiinan imiessä Terskaani kuin tikkunekkua. Yritin nostaa itseäni ylöspäin, mutta Tiina vetäytyi edelläni. Hän halusi vain kokeilla tätä lyhyen hetken. Tiinan huulet kiilsivät märkinä hänen nostaessaan päänsä ylös kuin merkiksi minulle.

Avasin folion ja kostea kumi liukui käteeni. Tottuneesti rullasin kumin paikalleen Tiinan tarkan katseen seuratessa minun sormieni liikkeitä.

– Tule siihen päälle.
Varovasti ujon ja kömpelön näköisesti Tiina asettui istuma-asentoon päälleni. Ohjasin liukasta kumia ja sen sisällä olevaa ryhmyistä sauvaa Tiinaan odottavaan emättimeen.

Katsoin Tiinan ilmeitä penikseni avatessa hänen lähes neitseellistä luolaansa. Tytön kasvot muuttuivat punaisiksi, kun hän istui kokonaan päälläni. Penikseni oli nyt täysin hänen sisällään. Kehotin Tiinaa laskeutumaan polviensa varaan, ensin toinen jalka ja sitten toinenkin. Tiinalta pääsi tukahtunut huudahdus, kun upposin vielä syvemmälle häneen.

Otin Tiinaa niskasta kiinni ja toisen käden vein hänen pakaralleen. Painoin Tiinaa etukumaraan asentoon. Sitten aloin naimaan häntä altapäin. Tämä olisi raskasta minulle, mutta tässä Tiina oppisi kyllä…

Tajusin paksun penikseni hierovan Tiinaa juuri oikealla tavalla. Nostin käteni niskasta hänen hiuksiinsa vedin kiihkeästi tyttöä eteenpäin. Tiina oli herkässä iässä ja vähän kokemusta. Se näkyi ja tuntui selvästi. Valitus, jota häneltä alkoi tulla, oli kiimaista nuoren tytön hallitsematonta vaikerrusta. Kaikki tämä kertoi miten hän luultavasti ensimmäistä kertaa oli saamassa tyydytyksen suoman nautinnon miehen käsittelyssä.

Kuuntelin kuin unessa tytön vaikerrusta, enkä päästänyt häntä irti peniksestäni ennen kuin tajusin hänen saaneen täydellisen orgasmin. Tiina putosi vaikertaen minun päälleni nyyhkivänä ja läpinaituna.

Nostin Tiinan väsyneen vartalon sivuun ja nousin lattialle. Otin uuden kumin jonka asetin paikoilleen raudankovana seisovaan penikseeni.

Tiina katsoi sängyltä liikkeitäni uteliaan ja hämmentynen sekaisella katseella.
– Nouse eteeni nelinkontin.. noin juuri.
Tiina oli edessäni käsiinsä nojaten ja polvet hiukan erillään. Ohjasin sauvani odottavalle vaolle.

Tunsin häpyhuulten kosketuksen penikseni kärjessä ja tunkeuduin kiristyneeseen emättimeen uudelleen. Kaunis vartalo heilui työntöjeni tahdissa. Ihailin vaaleata selkää ja pakaralihaksia. Huoneessa leijuva eroottinen tuoksu kertoi mitä täällä tehtiin. Vedin Tiinaa lantiolta lujemmin itseeni. Tiinan vartalo nousi osin ilmaan ja hänen jalkansa haroivat ilmaa.

– Ei.. aih.., Tiina alkoi valittamaan.
– Älä pelkää kulta… ei tämä kauan kestä.
Yritin lohduttaa nyyhkivää Tiinaa, kun nostin häntä ylöspäin ja nain kovalla voimalla häntä. Laskin hoikan vartalon takaisin sängylle ja Tiina painoi päänsä alas vaistomaisesti avatakseen minulle itseään paremmin.

Murahtelin katsellessani kaunista nuorta naista ja hänen takamustaan. Peppusilmä katseli minua punaisena, kun laukaisin ensimmäisen aallon spermaa. Toisen jälkeen enää pysynyt selvillä laskuissa, hyvä olo raateli minua kuumilla pihdeillään. Tiina nytkytti itseään minua vasten kuin varmistaakseen minulle kaiken hyvän.

Vilunväreet kulkivat selkääni pitkin, kun vedin penikseni pois Tiinasta jälleen kumista kiinni pitäen. Kumarruin nuoren naisen takamuksen puoleen. Suukottelin pakaroita ja peppuvakoa ja lopuksi vieläkin avoimina olevia häpyhuulia. Tiina sävähti tuota viimeistä kosketusta.

Tiina kaatui voipuneena sängylle ja minä asetuin hänen viereensä. Kohensin Tiinaa paremmin ja katsoin hänen punaisten poskien keskellä olevia sinisiä silmiä.

Annoin sitten suukon Tiinan kutsuville huulille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *