Hetket Terttu-tädin kanssa

Kesäloma oli taas alkanut, olin mökillä yksin, kun vanhemmat olivat lähteneet kaupunkiin.

Tätini oli tulossa viettämään lomaansa ja odottelin häntä tulevaksi. Iltapäivällä hän saapuikin.

Terttu-täti oli mukavan näköinen virkanainen, mutta iso, rintava, reitevä, persevä. Käsivarret olivat paksut, rinnat suuret ja pulleat, perse oli leveä joka suuntaan, vatsa iso ja hyllyvä. Hiukset olivat tummat, lyhyet ja kiharat, hänen nauraessaan, kaksoisleuka heilui hauskan näköisesti. Päällään hänellä oli paksua kangasta oleva mekko ja esiliina, kävellessään paksut pohkeet näkyivät mekon alta. Iältään Terttu-täti oli hiukan yli viisikymppinen. Lapsia hänellä ei ollut, sanottiin, että Terttu-täti oli hedelmätön.

Valmistelimme hänelle nukkumapaikan mökin yläkerrassa. Siellä oli aikaisemmin nukkunut joitain kesävieraita, paikka oli oikein kotoisa. Yläkertaan johti jyrkät suorat portaat, Terttu-täti otti syliinsä lakanat ja lähti hitaasti edellä nousemaan portaita, minä ihan perässä.

Noustessani portaita vilkaisin ylös, katseeni osui suoraan Terttu-tädin hameen alle. Näin ensin paksut reidet ja sitten… perseen, paljaan ison perseen. Suuni loksahti auki, kyllä, edessäni oli ihan paljas perse, paksut perseposket hinkkasivat vasten toisiaan Terttu-tädin astuessa varovasti ylöspäin, perse oli yllättävän sileä ja ihan valkoinen. Hänellä ei tosiaankaan ollut pikkuhousuja !! Näky oli mahtava, lumoava. Tunsin nykimistä nivusissani, viime panosta kun oli aikaa jo monta viikkoa. Pääsimme ylös, sijasimme vuoteen, mielessäni oli kokoajan Terttu-tädin iso, paljas perse. Otimme joitain tavaroita mukaan ja lähdimme alas, minä kiiruhdin, totta kai, edelle, halusin jälleen nähdä hameen alle. Portaat olivat niin jyrkät, että ne oli tultava alas takaperin. Laskeuduin portaita alas ja jäin odottamaan Terttu-tädin tuloa, Terttu-täti kääntyi selin, otti käsillään tukea lattiasta ja seinästä, asetti varovasti jalkansa ensimmäiselle portaalle ja oli näin pakotettu pyllistämään. Katsoin jälleen hameen alle, sama iso, lihava paljas perse sieltä näkyi, nyt kun hän pyllisti, voin nähdä myös hiukan tummaa karvoitusta jalkojen välistä. Kyrpäni jäykistyi, housuissa pullotti. Paksut reidet hinkkasivat vastakkain hänen laskeutuessaan portaita alas, olin lumoutunut tuosta näystä! Perse, reidet, kaikki oli niin sileää ja valkoista, kiihottavaa.

Toivotimme hyvää yötä toisillemme, mietin pitäisikö yrittää iskeä hänet, jotta saisi pillua mutta en kuitenkaan uskaltanut, olihan meillä melkoinen ikäero enkä tuntenut häntä niin hyvin.

En saanut millään unta, paksu Terttu-tädin perse vilkkui kokoajan silmieni edessä, kyrpäni seisoi. Tartuin siitä kiinni ja aloin runkata, ensin hitaasti sitten yhä nopeammin ja nopeammin, kuvittelin työntäväni kyrpää Terttu-tädin lihavaan perseeseen. Terttu-tädin perse oli yhä mielessäni kun nukahdin.

Aamulla heräsin kyrpä kovana, taas, Terttu-tädin perse mielessäni. Nousin ylös ja menin aamupalalle.

Edellisenä iltana oli laskettu verkot ja illalla päätimme käydä nostamassa ne yhdessä. Olimme jo tulossa takaisin rantaan, kun Terttu yllättäen veneessä seisomaan ja seurauksena oli että vene keikahti nurin.

Suistuimme kumpikin pää edellä mereen, kylmä vesi iski vasten keuhkoja kuin nyrkki, henki salpautui. Räpiköin ikuisuudelta tuntuvan ajan vedessä kunnes sain pääni vedenpinnan yläpuolelle, happea, happea. Yllätyin kun huomasin jalkojeni yltävän pohjaan, nipin napin mutta kuitenkin pääni pysyi nyt vedenpinnan päällä. Katsoin, missä Terttu-täti on, hän räpiköi epätoivoisesti vieressäni. Tartuin häntä kiinni ja vedin viereeni. Terttu-täti roikkui kaulassani, hänen jalkansa eivät yltäneet pohjaan! Hetken haparoituani, löysin kiven, ison kiven, Terttu-täti asettui sen päälle seisomaan, nyt hänkin voi seisoa ja pää pysyy vedenpinnan yläpuolella.

Vesi oli jäätävän kylmää, käteni oli kohmeessa huuleni siniset ja tärisin, Terttu-täti tärisi, hänenkin huulensa olivat siniset. Katsoin ylös, laiturin reuna oli noin metrin päässä, en mitenkään yltäisi sinne. Terttu-täti pisti kätensä ristiin ja näytti, että nousisin hänen käsiensä päälle, siten yltäisin reunaan, Terttu-tätiä paleli niin, ettei pystynyt puhumaan, leuat vain loksuivat. Nousin Terttu-tädin käsien päälle ja ponnistin, sain reunasta kiinni, potkin jaloilla seinästä ja sain kuin sainkin hilattua itseni ylös. Rojahdin maahan voimattomana, kuitenkin tajunnassa ajatus Terttu-tädistä.

Paleli niin perkeleesti, otin rannalta tikkaat ja pudotin ne mereen, Terttu-täti oli niin jäässä, ettei kyennyt tarttumaan tikkaisiin, kurottuessaan tikkaisiin, hän lipesi kiveltä ja upposi. Hyppäsin perään, sain hänestä ja nostin vasten tikkaita, työnsin häntä perseestä kokoajan ylös tikkaita muuten hän ei olisi jaksanut, jostain syystä Terttu-tädin paljas perse ei ollut mielessäni sillä hetkellä!

Pääsimme maanpinnalle, tuin ja raahasin Terttu-tätiä kohti lämmintä paikkaa, saunaa jonka olimme jo laittaneet lämpiämään aiemmin. Olin ihan sininen, palelin, hytisin, samoin Terttu-täti. Pääsimme saunaan, otin paidan ja housut täristen pois, Terttu-täti repi mekkonsa ja rintsikat pois, olimme nyt täysin alastomia mutta seksi ei ollut meidän kummankaan mielessä. ”Ota pyyhkeitä”, Terttu-täti sanoi ääni täristen, tempaisin pari pyyhettä naulakosta, heitin toisen Terttu-tädille, toisen kiedoin hartioilleni, otin Terttu-tädin pyyhkeen ja aloin hieroa hänen selkäänsä voimakkaasti, välillä hieroin itseäni. Lämpenimme hiukan, siirryimme lauteille edelleen pyyhkeillä hieroen, Terttu-täti heitti löylyä. Tärisimme yhä molemmat, löylyä lisää. Aikansa kesti, ennekuin vapina lakkasi, paleli kuitenkin, sormet ja varpaat olivat yhä jäässä Terttu-täti nousi, meni pukuhuoneeseen ja tuli sieltä puolikkaan konjakkipullon kanssa, ojensi sen minulle, ”Ota ryyppy, se lämmittää”, otin pitkän ryypyn ja ojensin pullon Terttu-tädille, hänkin otti pitkän ryypyn. Pullo takaisin minulle, taas ryyppy, nyt lämmittää. Istuimme pitkän tovin lauteilla ihan hiljaa, pullosta naukkaillen, löylyä heittäen.

Ajatus alkoi taas kulkea, vilkaisin Terttu-tätiä, joka istui vieressäni, hän nojasi päätään taakse seinää vasten ja piti silmänsä kiinni, katsoin nyt ensi kerran hänen vartaloaan. Hän oli pullea, reidet paksut, perse leveä, mahassa muutama makkara joiden päällä lepäsi valtavan isot, riippuvat tissit, nännit olivat isot, vaaleat, pillua ei näkynyt mahan alta. Terttu-täti avasi silmänsä, heitti löylyä, kiukaasta kuului vain pihinä, ”Lisään puita”, Terttu-täti sanoi ja laskeutui lauteilta, seurasin häntä katseellani. Terttu-tädin iso perse hyllyi rytmikkäästi kun hän käveli kohti pukuhuonetta, selässäkin näkyi hiukan makkaroita kainalon alla. Pukuhuoneesta Terttu-täti tuli pullon kanssa, uusi, nyt avaamaton pullo konjakkia, vatsassa makkarat hyllyivät kun hän tuli kohti minua, ojensi isot tissit heiluen pullon minulle ja kääntyi, nyt hakeakseen puita. Hän tuli takaisin saunaan sylissä puita.

Kiuas sijaitsee saunan nurkassa, joten Terttu-täti joutui kääntymään selin minuun, luukku tietysti aivan lattian rajassa. Terttu-täti polvistui, laski puut lattialle ja laskeutui nelinkontin, iso perse suoraan minua kohti. Täyttäessään kiukaan pesää, hän joutui pyllistämään suoraan minulle, ja mikä näky minua kohtasi, valtava perse levällään minua kohti, persesilmä tuijotti minua vain parin metrin päästä. Persesilmä oli karvaton, pieni ja tumma, sen alla tumma karvapöheikkö, jonka seasta näkyi varsin selvästi tiukat vitun huulet, näky oli lumoava, kiihottava, tunsin pikkuveitikan heräävän, nykivän päätään ylös. Terttu-tädin isot tissit roikkuivat lattiassa kiinni, hän nousi ylös, kääntyi, nännit olivat nyt kovat, kivikovat ja tummat, ”Vielä vesipadan alle”, hän sanoi ja haki lisää puita. Sama näky toistui nyt mutta vielä lähempänä, isot perseposket levällään paljas persereikä tuijotti minua, tummakarvainen vittu näkyi haluttavana, kullini seisoi nyt täydessä mitassaan, pää punaisena ja märkänä.

Terttu-täti nousi rinnat laajasti heiluen ylös, vilkaisi minuun, näin hänen silmistään, että hän tajusi jonkin olevan vinossa, Terttu-täti asettui viereeni lauteille, peittelin seisovaa kyrpääni käsilläni. Hetken päästä Terttu-täti tarttui käteeni, asetti sen reidelleen ja katsoi minua silmiin, ”Kiitos, pelastit henkeni”, hän sanoi, vilkaisin tahtomattani seisovaa kyrpääni, yritin peittää sitä nyt yhdellä kädellä, ”Ei kiittämistä”, vastasin, Terttu-tätikin vilkaisi nyt samaan suuntaan, muniini, luultavasti hän huomasi seisovan kaluni. Terttu-täti tarttui nyt pulloon, otti pitkän huikan ja ojensi pullon minulle ja heitti löylyä. Terttu-täti heitti kovasti löylyä, enää ei palellut, nyt seisoi kyrpä. Hetken kuluttua Terttu-täti sanoi ”Vielä lisää puita, sitten pesulle”, laskeutui lauteilta ja haki puita. Hän asettui taas kiukaan eteen ja meni nelinkontin. Nyt hän levitti jalkansa leveämmälle, iso vatsa näkyi jalkojen välistä, vitunhuulet olivat nyt turvonneet ja hiukan avoinna, persereikä isossa perseessä sykki, päässäni humisi ja kyrpäni seisoi mielettömän kovana, halusiko hän minua vai mitä tämä oli !! Noustessaan hän katsoi minua ja hymyili, nännit olivat taas kovat.

Terttu-täti saippuoi itsensä, isot tissit heilui, maha ja perse hytkyi, istuin lauteilla. ”Pesetkö selkäni ?”, Terttu-täti kysyi ja käänsi selkänsä minulle. Laskeuduin lauteilta, tartuin sieneen ja aloin pestä hänen selkäänsä, hän nojasi käsillään seinään, isot rinnat vain roikkuivat ja heiluivat kun pesin häntä. Onneksi Terttu-täti oli selin, sillä kullini oli edelleen kova kuin kivi. Pestyäni selän, käännyin nopeasti ja aloin pestä itseäni, puristelin kullini niin löysäksi kuin vain saatoin. Käännyin ja katseemme kohtasivat, Terttu-täti kaatoi päälleen vettä ja samalla heilutti isoa vartaloaan, tissit heiluivat. Olimme valmiita, Terttu-täti heitti päälleen pyyhkeen, ”Nopeasti sisälle”, hän sanoi ja lähti, minä kiedoin pyyhkeen vyötäisilleni ja seurasin.

Sisällä Terttu-täti vilkaisi minuun, heitti minulle pyyhkeensä ja sanoi, ”Kuivaisitko selkäni?”, ja asettui taas seinää vasten käsillä nojaten, jalat nyt hiukan levällään. Etukeno Terttu-tädillä oli sellainen, että rinnat roikkuivat taas, nännit olivat kovat ja maata kohti sojottavat. Otin pyyhkeen ja aloin kuivata, asetin käteni olkapäälle toisella kuivaten, ensin hartiat sitten siitä alaspäin. Katsoin kuinka tissit heiluivat kuivauksen tahdissa, laskin käteni hänen vyötärölleen, makkaran päälle, aloin kuivata isoja pakaroita, kyrpäni seisoi taas kuin tammi. Otin pyyhkeestä sellaisen otteen, että yksi sormistani oli pyyhkeen ulkopuolella, kuivatessani pakaroita, paljas sormi hiveli persevakoa. Siirryin nyt reisiin, olin polvillani, paine kullissa yhä vain kasvoi, olin tuntevinani makeaa vituntuoksua.

Terttu-täti kääntyi, hymyili, ”Kuivaatko tämänkin puolen?”, hän kysyi nostaen kätensä niskansa taakse seisoen jalat levällään, olin vielä polvillani, vittu suoraan kasvojeni edessä, tuoksu tuntui vielä voimakkaammalta. Nousin ylös, asetin pyyhkeen isoille rinnoille ja aloin kuivata niitä, puristelin niitä, nostelin, kuivasin myös tissien alta, Terttu-tädin silmät olivat kiinni, heiluttelin raskaita rintoja puolelta toiselle. Siirryin alemmas vittuun, kuivasin sitä kunnes paljaalla sormella hipaisin häpyhuulia, Terttu-täti värähti.

”Nyt minä kuivaan sinut” sanoi Terttu-täti, repäisi pyyhkeen ympäriltäni ja alkoi kuivata ylävartaloani. Minulla oli julmettu stondis, kyrpä värähteli pystyssä välissämme. Terttu täti kuivais alempaa ja vasta nyt tajusi näkemänsä. ”Mitä sinulle on tapahtunut”, hän sanoi, ”onko sinulla jotain tuhmaa mielessä!” Samalla hän alkoi varovasti kuivata seisovaa kyrpääni. ”Vai tällaista sinulla on mielessäsi. Ei kai vanha tätisi tällaista saa aikaan nuoressa miehessä”. ”Onpa se kova ja iso!”

”Sille varmaan täytyy tehdä jotain.”

Yhtäkkiä Terttu-täti tarttui kädestäni ja veti minut mukaansa, hän asettui lattialle, maton päälle selälleen ja levitti jalkansa. Työnsin nyt sormeni syvemmälle märkään vittuun, Terttu-täti vikisi. Vein sormeni hänen vittuunsa, toisella kädellä levitin vitunhuulia, toisella pyörin klitoriksen ympärillä. Lopulta työnsin sormen sisälle vittuun, Terttu-täti huokaisi. Pumppasin sormeani edestakaisin, Terttu-tädin valtava perse liikkua samaan tahtiin, isot tissit heiluivat ja hytkyivät. Terttu-täti levitti jalkansa äärimmilleen, veti minut päällensä, ”Tule nyt, tule”, hän sanoi. Asetin kovan kyrpäni Terttu-tädin vitun huulille ja työnnyin sisään, tunne oli uskomaton, vittu oli märkä ja tiukka. Työnsin kullin niin syvälle kuin vain voin, Terttu-täti ulisi. Aloitin rauhallisin, pitkin työnnöin, Terttu-tädin perse mukaili liikkeitäni, isot tissit heiluivat rytmikkäästi panemiseni tahdissa. Vauhti kiihtyi, märkä vittu litisi, tunsin palleissani tuttua kutinaa, kouristuksia, siittiöt keräytyivät yhteen läjään pusseissani ja lähtivät liikkeelle. Hirmuisella paineella siittiöt heittäytyivät kyrpäni päästä liikkeelle päätyen Terttu-tädin vitun uumeniin, Terttu-täti laukesi huutaen, selkä kaarella, perse vatkaten hän sopersi ”Siitä on melkein kymmenen vuotta…”.

Kierähdin pois Terttu-tädin päältä, Terttu-täti huohotti, minä huohotin, makasimme lattialla. Terttu-täti tarttui taas kädestäni ja vei minut makuuhuoneeseen, rojahdimme sänkyyn yhä huohottaen. Makasimme tovin, käännyin kyljelleni Terttu-tätiä kohti ja asetin käteni hänen suurille rinnoilleen hyväillen niitä, nännit kovettuivat taas. Vein käteni alaspäin, vitulle, Terttu-täti levitti jalkansa, vitusta valui spermaa sormilleni. Seurasin valuvaa spermavanaa alaspäin, persevakoon, Terttu-täti nosti polvensa ja levitti pakaransa, sormeni sopi nyt hyvin pyörimään persereiässä. Terttu-tädiltä pääsi jälleen ääniä, perse alkoi vatkata, hän kääntyi kyljelleen, selkä minuun päin. Työnsin nyt takaapäin sormen persereiälle, Terttu-täti laittoi kätensä perseposken päälle ja levitti pakaroita, persereikä oli nyt paljas, sormeni lipui helposti sisään perseeseen. Sormeni lipui edestakaisin Terttu-tädin perseessä, pikkuveitikkakin oli taas herännyt, nousin polvilleni Terttu-tädin taakse ja työnsin kovan kyrpäni persesilmään. Ensin tuntui pientä vastustusta mutta kun pää oli avattu, kullini upposi helposti ahnaaseen anukseen, Terttu-täti voihki jälleen. Aloin pumpata Terttu-tädin perseeseen, toisella kädellä kurotin ja otin kiinni isosta tissistä, puristin sitä, nänni oli kivikova. Heilutin tissiä panon tahdissa, se hytkyi vallattomasti, olipa se iso tissi.

Kullini vauhti perseessä kiihtyi, se pumppasi kuin mäntämoottori, Terttu-täti huusi suoraa huutoa, maha ja tissit hytkyivät, orgasmi kouristeli Terttu-tätiä. Alapäätäni kouristeli, pallini sikistyivät ja mälli lähti vastustamattomasti liikkeelle, lasti spermaa syöksyi nyt syvälle Terttu-tädin perseen uumeniin. Jyystin niin pitkään kuin vain voin, lopulta veltto kyrpäni lipui ulos perseestä, katsoin kuinka spermaa alkoi heti valua reiästä ulos. Laskeuduin Terttu-tädin viereen, nukahdimme molemmat.

Heräsimme, kello ei ollut vielä puoltapäivää, ovet olivat auki, kuka hyvänsä olisi voinut tulla sisään kun naimme. Nousimme ylös, janotti, Terttu-täti meni pesulle, minä keittiöön juomaan, Terttu-täti tuli pesulta, vuorostani minä kävin pesulla. Kohtasimme kun tulin vessasta, Terttu-täti hymyili, pysäytti minut sanoen ”Hengenpelastajani”, polvistui eteeni ja imaisi velton, puhtaan kullini suuhunsa. Kyrpäni kovettui hetkessä, esinahka liukui edestakaisin terskan päällä, kieli hyväili terskan alapintaa. Terttu-täti loi katseensa minuun, hymyili ja leikitteli kullillani, pyöritti kieltään sen päällä. Tunsin kädet perseposkissani, Terttu-täti veti minua eteenpäin, näin kuinka kullini upposi kokonaan hänen suuhunsa. Edestakainen liike voimistui, kyrpä upposi yhä nopeammassa tahdissa syvälle Terttu-tädin suuhun, huulet olivat tiukat, kieli leikki jatkuvasti terskassani, lujat kädet puristivat persettäni. Mälli alkoi liikkua palleissani, nousta yhä ylemmäs, pidättelin mutta lopulta se lähti liikkeelle. Tartuin Terttu-tätiä päästä ja painoin kullin syvälle hänen suuhunsa, Terttu-täti puristi perseestäni lisää vauhtia, sperma syöksyi kullini päästä Terttu-tädin nielun syvyyksiin. Lauetessani Terttu-täti imi niin kovaa kuin vai voi, kullini päässä tunsin Terttu-tädin nielun liikkeet hänen niellessä joka tipan joka minusta tuli. Veltto kulli pulahti ulos Terttu-tädin suusta, hän teki muutaman runkkausliikkeen, terskan päähän ilmestyi muutama valkea tippa, hän nuoli nekin, lopuksi terska vielä suuhun ja kielellä tarkka kierros koko terskan ympäri ettei vain mitään jää.

Silitin Terttu-tädin päätä hänen ollessa polvillaan edessäni, Terttu-täti hymyili vielä ja näykki kulliani, nousi sitten ylös, halasi minua, ”Olet sinä ihana poika”, hän sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *