Äiti nussii 15-vuotiasta poikaansa

Äitini puuhaili keittiössä tullessani kotiin. Hän oli väsyneen näköinen pitkän työpäivän jälkeen ja sitten hänen piti vielä tehdä ruokaa ja siivota. Tunsin häpeää ajatellessani, miten paljon vaivaa minusta oli äidilleni. Olin viisitoista ja puoli vuotta, äitini oli yksinhuoltaja ja hän ei ollut ehtinyt miehiin keskittyä, kun sai minut.
– Hei Jape, äiti sanoi minulle ja hymyili.
– Moi… Tota, tarttet sä apua? Mä voin auttaa…, sanoin huomaamattani.
– Olisi kiva, jos voisit auttaa tiskaamisessa, äiti pyysi.
– Okei.

Menin hitaasti äitini viereen ja aloin tiskata astioita, kun hän laittoi ruokaa. Radiosta tuli \”Tahdon rakastella sinua\” ja huomasin äitini punehtuvan edessäni.
– Ei sun tartte hävetä. Mä tiedän nää jutut jo, sanoin rauhallisesti.
– Tiedätkö? äitini kysyi silmiään räpytellen.
– Joo, minä myönsin ja tunsin, miten kaluni alkoi heräillä.
– Oletko sinä jo ollut tytön kanssa… niin? äitini kysyi.
– En, vastasin rehellisesti. – Mutta oon mä suudellut.

Äitiäni hymyilytti. Minuakin. Pitkästä aikaa puhuimme avoimesti kaikesta. Se tuntui niin normaalilta nyt. Äitini katseli tiskaamistani ja tuli viereeni.
– Ei noin! Etkö sä ole jo oppinut, miten tiskataan! hän sanoi päätään pudistellen.
– Sorry, virnistin.

Huomasin katseeni siirtyvän äitini punaisista hiuksista alemmas, niskaan ja sitten rinnoille. Ne olivat oikeastaan aika pienet. Ajattelin, miltä ne näyttäisivät ilman paitaa, joka vääristi vähän kokoa.
– Äläpäs kurki, äitini sanoi huomaten katseeni. – Vai miltä tuntuisi, jos minäkin alkaisin katsella!

Äitini katse siirtyi housujeni etumukseen. Tunsin pienen punan kohoavan kasvoilleni. En kuitenkaan tehnyt mitään, kun äitini astui lähemmäs.
– Ei, Jape. Me olemme hulluja, meille ei saa käydä näin. Elän puutteessa, mutta lupaan silti, etten kajoa sinuun. Ei sinun tarvitse uhrautua, äitini sanoi kuiskaten ja perääntyi.
– Uhrautua? En minä uhraudu. Minä haluan sinut, äiti, kuiskasin halusta sekaisin. Äitini painoi silmät kiinni ja suuteli minua sitten.

– Oletko varma? hänen äänensä kysyi. Nyökkäsin ja hän alkoi riisua housujani. – Voi Jarno, olen niin pahoillani, hän sanoi, kun iso kaluni ponnahti ylös. Tunsin harmin ja punan kohoavan entistä voimakkaammin ylleni. Äitini ei pystynyt tekemään sitä. Hän vain tuijotti.
– Sinä olet mies… Voi, en minä voi omaa poikaani…
– Äiti, ole kiltti! minä älähdin. – Koske edes siihen.

Äitini käsi liukui vatsaani pitkin kalulleni. Hän hymyili minulle ja hieroi pussejani ja pitkää vartta. Samalla hän alkoi vetää hamettaan pois. Huokaisin ja peräännyin, kunnes äiti sai hameen ja pikkuhousut pois. Katsoin pillua lumoutuneena. Karvat ei olleet ajeltu. Ne olivat pitkiä ja hyvin tummia, mutta se vain kiihotti minua.

– Saanko? kysyin ja vastausta odottamatta työnsin sormeni klitorikselle. Äitini kiljaisi nautinnosta. Hymyilin ja suutelin äitiäni samalla, kun työnsin kolme sormea hänen pilluunsa. Toinen käteni nousi hänen rinnoilleen alkaen hyväillä niitä. Äitini nuoli kaulaani ja naamaani, imeskeli kieltäni ja minä meinasin tukehtua haluuni.

Äitini pyysi minua lopettamaan ja kävi istumaan lattialle jalat haarallaan. Katselin pillua ja ohjasin kaluni äitini häpyhuulille. Hän nyökkäsi ja painauduin kovalla voimalla hänen sisälleen. Suljin silmäni ja ynisin nautinnosta, kun äitini pillu supisteli kaluni ympärillä. Vedin nopeita työntöjä ja suuteli äitiäni samalla. Kielemme hyväilivät toisiaan.

Lopulta sain orgasmin ja vetäydyin ulos äidistä ja ohjasin spermat hänen suulleen. Ennen kuin hän ehti tajuta sitä, olin tunkenut kullini hänen suuhunsa ja tarttunut tukkaan. Hän yritti imeskellä sitä parhaansa mukaan, ja minä huohotin nautinnosta. Tunsin hellän purennan kalullani. Äitini kiusoitteli minua ja hänen kätensä nousivat pusseilleni ja alkoivat puristella niitä. Laukesin hänen suuhunsa huutaen ja hän nieli kaiken. Minä laskeuduin hänen eteensä, nuolin spermani hänen suupielistään ja menin makaamaan hänen viereensä.
– Haluatko kokeilla sitä, mitä ne aina kirjoittaa? äitini kysyi ja epäröimättä laski pillunsa suuni eteen.

– En osaa, änkytin, mutta äitini työnsi pillunsa kiinni suuhuni ja minä aloin nuolla. En pitänyt mausta, mutta yritin ajatella, miten ihanalta äidistäni tuntui. Hän oli alkanut hyväillä kaluani. Nuolin hänen klitoristaan ja kieleni upposi syvälle reikäänkin. Lopulta orgasmi tavoitti äidin. Olin vähän hämmentynyt, kun en itse saanut orgasmia, mutta en antanut sen häiritä.

– Olen pahoillani, äitini kuiskasi. – En olisi saanut…
– Anna olla. Minä nautin siitä, sanoin ja suutelin äitini naamaa.
– Jape…, hän kuiskasi. – Haluatko, että tutustutan sinut pikkuserkkuusi Lottaan? Hän on aika pervo välillä, tiedän sen kokemuksesta…
Vastaukseksi virnistin. Äitini ja minä luikimme suihkuun. Siellä hän sai toisen orgasmin ja minä kaksi, kun vähän leikimme… Pisaroiden valuessa ympärilläni, äitini huulet kaluni ympärillä mietin, miltä tuntuisi tavata Lotta-serkku. Siitä voisi tulla kivaa. Mutta se onkin sitten toinen juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *